Ne vedem pe 8 iulie 2021 la orele 14:00 și 20:00 a descoperi evoluția gamelor noastre de autocamioane T, C și K
Urmăriți-ne pe: tckevolution.renault-trucks.com

Stiri


27.10.2014

Renault Trucks T Optifuel

Renault Trucks T este de acum disponibil în versiunea Optifuel

Renault Trucks T OPTIFUEL: O ABORDARE GLOBALĂ A REDUCERII CONSUMULUI DE CARBURANT

Renault Trucks T este disponibil de acum în versiunea Optifuel. O abordare globală, destinată reducerii consumului de carburant chiar de la primul kilometru, demers ce reuneşte calităţile Renault Trucks T, cu echipamente aerodinamice, tehnologii inteligente şi servicii dedicate.

Cum motorina reprezintă una dintre principalele cheltuieli ale transportatorilor, Renault Trucks a aşezat economisirea de carburant în centrul preocupărilor sale, chiar de la proiectarea gamei T. Designul unic al cabinei şi fiecare element al lanţului său cinematic au fost concepute pentru a favoriza economiile de carburant şi a transforma acest autovehicul într-un adevărat centru de profit.

Pionier al reducerii consumului de carburant, Renault Trucks îşi continuă demersul început în 2009 cu Renault Premium Optifuel şi lansează seria Renault Trucks T Optifuel, care asociază un autovehicul configurat cu cele mai bune tehnologii cu o ofertă de servicii dedicate. Graţie ofertei globale Renault Trucks T Optifuel, transportatorul face economii pe întreaga durată de deţinere a autovehiculului şi aceasta chiar de la primul kilometru.

Să fii performant în ceea ce priveşte consumul de carburant înseamnă, înainte de toate, să ai la dispoziţie un autovehicul configurat corect. Disponibil în două versiuni, DTI 11 de 430 CP și DTI 11 de 460 CP, Renault Trucks T Optifuel primește, ca dotare de serie, toate echipamentele aerodinamice care permit maximizarea penetrării sale prin aer:

  • deflectoare de pavilion şi laterale
  • deflectoare integrate în faruri
  • extensii de uși
  • carenaje laterale


Autovehiculul este echipat standard şi cu o serie de tehnologii inteligente grupate în pachetul de opțiuni Fuel eco:

  • mod power inhibat
  • eco cruise control cu modul roată liberă controlată Optiroll
  • compresor de aer debreiabil
  • pompă de direcție cu debit variabil
  • oprire automată a motorului


Implicit, autovehiculul este configurat cu o viteză limitată la 85 km/h.

Pentru optimizarea masei autovehiculului, Renault Trucks T Optifuel dispune de mai multe elemente din aluminiu (rezervoare de aer, rezervoare de carburant, jante, arc DFR - arc al dispozitivului de frânare al remorcii-). În fine, autovehiculul este echipat cu pneuri cu rezistenţă scăzută la rulare.