Soluții de transport

Transport de marfă paletată: curse pe distanțe lungi în liniște deplină

Distribution

Long haul

5min
T Range Optifuel Challenge

În calitate de profesionist în domeniul transportului de marfă paletată, evenimentele neprevăzute nu sunt niciodată o veste bună. Aveți nevoie de vizibilitate pe termen lung și de soluții de transport care să vă limiteze cheltuielile și să sporească loialitatea șoferilor. Descoperiți produsele și serviciile oferite de Renault Trucks pentru a crește profitabilitatea și a facilita managementul afacerii.

Renault Trucks T: vehiculul perfect pentru creșterea productivității

Gama Renault Trucks T a fost concepută pentru cursele pe distanțe lungi. Este vehiculul cel mai bine adaptat pentru transportul de marfă paletată. Modelul Renault Trucks T sau T High oferă fiabilitate, performanțe ridicate și un confort incredibil. Atunci când este combinat cu serviciile Renault Trucks, puteți stimula profitabilitatea afacerii și crește timpul de funcționare. Motorul Euro 6 asigură o viteză comercială ridicată și un confort de conducere excelent, limitând în același timp poluarea și consumul de combustibil.

Renault Trucks T

Transportul pe distanțe lungi: confortul înainte de toate

Cei care conduc pe distanțe lungi sunt pasionați de drum și de munca lor. Aceștia petrec nenumărate ore la volan, prin urmare confortul la bord trebuie să răspundă celor mai înalte așteptări ale lor. Atunci când își încarcă bunurile, în special obiectele grele, aceștia pot folosi spațiul de depozitare exterior și pot avea acces la acesta din interior. Odată urcați la bord, cabina avansată oferă o vizibilitate perfectă și facilitează manevrele la încărcare și descărcare.

Renault Trucks T High accessories

 

Cabina Renault Trucks T High se mândrește cu o podea perfect plană și o înălțime a tavanului de 2,6 metri pentru a facilita deplasarea, precum și cu o zonă de dormit cu o lățime de 2,2 metri. În spațiul dintre cele două scaune din față poate fi amplasat un frigider electric silențios de 40 de litri, iar în spațiul dintre cele două scaune din față poate fi instalată și o masă rabatabilă( cabinămaxispace ).

Renault Trucks T High Truck cabin
Renault Trucks T High accessories

Multe alte accesorii Renault Trucks sunt disponibile pentru a spori confortul sau siguranța - cum ar fi un pistol cu aer comprimat pentru curățarea rapidă a cabinei, un dispozitiv antifurt anti-sifonare sau un dispozitiv antiefracție Doorlock care se poate dovedi extrem de util pe timp de noapte.

Renault Trucks T High cabin

Transport de marfă paletată: livrări urgente

Dacă activitatea dvs. se concentrează pe livrări de marfă paletată în zonele urbane sau pe livrări urgente, ați putea alege Renault Trucks Master. Acest vehicul are o capacitate cuprinsă între 3,3 și 7,5 tone, este extrem de ușor de manevrat în oraș și are un prag de încărcare foarte jos, ceea ce face munca mai simplă pentru șoferi și curieri. Volumul său de încărcare poate ajunge până la 17 m3 (deci 5 europaleți), iar sarcina utilă poate ajunge până la 2.332 kg, în funcție de model. Pentru a reduce consumul de combustibil, este echipat cu o cutie de viteze automată și cu modul ecologic, precum și cu un sistem de asistență la schimbarea treptelor de viteză și cu sistemul Stop & Start.

Dacă doriți să scăpați complet de cheltuielile cu combustibilul sau dacă aveți nevoie să accesați zone cu emisii reduse, vă recomandăm Renault Trucks Master Z.E. Acest vehicul utilitar 100% electric este disponibil în șase versiuni diferite și are o autonomie de 75 de mile, cu o baterie de 33 kWh.

Printre versiuni se numără furgonetă, platformă cabină sau șasiu cabină. Se poate adapta cu ușurință la toate nevoile dumneavoastră și oferă o sarcină utilă de până la 1.720 kg și un volum de încărcare de până la 22 m3.

Repartizați-vă costurile pe termen lung

În domeniul transportului pe distanțe lungi, orice problemă logistică poate avea repercusiuni majore. Pentru ca dumneavoastră să vă repartizați cheltuielile și să limitați eventualele evenimente neprevăzute, Renault Trucks vă propune contractele Start&Drive, care includ un plan de întreținere personalizat pe o perioadă cuprinsă între 2 și 5 ani și până la 155.300 de mile pe an - în funcție de vehiculul ales și de utilizarea acestuia. Astfel, vă puteți reduce costurile de imobilizare, vă puteți ușura munca administrativă și vă puteți asigura performanțe ridicate ale vehiculului pe termen lung.

În plus, datorită rețelei sale extinse în Franța și în Europa, vehiculele pot fi îngrijite rapid și eficient, fără a fi nevoie să vă întoarceți în țara de origine.

Deoarece disponibilitatea vehiculelor este atât de crucială pentru transportul de mărfuri paletate, Renault Trucks a inovat prin serviciul său de întreținere dinamic și proactiv: Predict. Autocamionul este înregistrat într-o bază de date dedicată care urmărește utilizarea și uzura acestuia. Atunci când este necesară o intervenție, consilierul dumneavoastră vă va contacta pentru a vă programa o întâlnire înainte ca defecțiunea să apară și la o oră care să vă afecteze cât mai puțin activitatea.

Reduceți costurile cu combustibilul

Consumul vehiculelor și utilizarea de către șoferi au efecte reale și directe asupra cheluielilor. Vehiculele Renault Trucks sunt proiectate pentru a consuma cât mai puțin posibil. Cabina Renault Trucks T are o formă trapezoidală și un parbriz înclinat la 12° pentru a îmbunătăți fluxul de aer și a reduce consumul. Motoarele noastre DTI 11 și DTI 13 au fost, de asemenea, concepute pentru a oferi o viteză comercială bună.

Modelelor Renault Trucks T sau T High li se pot adăuga și alte opțiuni, ceea ce le face și mai performante, datorită pachetului Eco Fuel, care include:

  • Un mod Eco Cruise Control pe cutia de viteze automată Optidriver
  • Un compresor de aer detașabil
  • O pompă de direcție variabilă
  • Oprirea automată a motorului

Cu toate acestea, consumul nu depinde doar de vehicul, ci și de modul în care este condus. Formarea șoferilor în materie de conducere eficientă joacă un rol major în reducerea consumului întregii flote. Pentru a vă ajuta în acest sens, Renault Trucks vă pune la dispoziție soluțiile sale Optifuel. Puteți avea acces la date de consum extrem de precise pentru toate vehiculele din flotă, precum și la informații despre modul în care acestea sunt utilizate.

StepC_D

 

Transport pe distanțe lungi: urmăriți livrările în timp real

La fel cum o întreținere neprevăzută nu este niciodată binevenită, evenimentele logistice neprevăzute pot avea rapid un efect negativ asupra activității. Soluția noastră inteligentă de gestionare a flotei Optifleet poate fi utilizată pentru a vă programa eficient deplasările și pentru a vizualiza vehiculele în timp real, datorită opțiunii de geolocalizare. Puteți accesa cu ușurință datele de consum și timpul de conducere pentru fiecare vehicul. Dacă un client își schimbă comanda sau dacă vedeți că puteți adăuga o livrare, aveți posibilitatea de a redirecționa șoferii sau pur și simplu să le desemnați o nouă sarcină fără probleme.

Finanțați-vă vehiculele de transport pe distanțe lungi

Renault Trucks este disponibil pentru a vă ajuta să vă finanțați vehiculele. Diversele noastre formule se adaptează la activitatea de transport internațional și la kilometrajul ridicat pe care aceasta îl presupune. De exemplu, vă propunem o soluție de leasing financiar dedicat all-in-one, astfel încât să puteți păstra un control total al TCO (Total Cost of Ownership) fără surprize neplăcute. Consilierii noștri vă vor ghida, astfel încât să alegeți soluția cea mai potrivită.

FOR MORE INFORMATION, CONTACT US!

I agree that when submitting this form, Renault Trucks will store and keep my personal data as long as required to evaluate the information provided and in order to be able to contact me back about this specific subject. My data may also be transferred to Renault Trucks partners and distributors that will be able to handle my demand.
Set canonical URL
Off