Soluții de transport

Goliri de rigole adaptate pentru a lucra la sistemele de canalizare, pentru o rentabilitate sporită

Distribution

5min
Renault Trucks C High pressure jetting truck

Pentru toate lucrările la sistemul de canalizare, aveți nevoie de vehicule robuste și puternice, cu o greutate optimizată la gol, pentru a facilita carosarea pentru operațiunile de spălare a apelor uzate, de răzuire sau de aspirare cu excavatorul. Renault Trucks vă poate ghida în alegerea dumneavoastră și dispune, de asemenea, de servicii dedicate pentru gestionarea parcului auto în condiții optime.

Camioane cu jet de înaltă presiune: adaptați caroseria camionului dvs.

Lucrările subterane de canalizare necesită ca vehiculele să aibă greutăți optimizate la gol și să aibă suficientă putere și cuplu pentru a acționa echipamentele și pompele necesare. Modelul Renault Trucks C este un vehicul dezvoltat pe un șasiu robust, care suportă o sarcină utilă de până la 22,8 tone.

kg Aceasta este masa la gol a modelului Renault Trucks C în versiunea 8x4, ceea ce îl face cel mai ușor de pe piață.

Cu o putere maximă de 460 CP, motorul DTI 11 vă va permite să conduceți chiar și cele mai exigente echipamente prin intermediul prizelor de putere din motor sau din cutia de viteze, în funcție de configurația vehiculului. Gama sa operațională oferă un cuplu maxim cu 20% mai mare decât echivalentul său de pe piață.

Renault Trucks C High pressure jetting truck

Renault Trucks colaborează îndeaproape cu carosierii săi și își echipează vehiculele în funcție de nevoile acestora. Supraînălțarea șasiului poate fi configurată și lungimi de 50 mm în trepte de 50 mm pentru a evita tăierea inutilă a elementelor cadrului. De asemenea, carosierii au acces la portalul dedicat constructorilor de caroserii Renault Trucks, unde pot găsi informații detaliate și schițe de caroserie specifice șasiului. Pentru dumneavoastră, acest lucru înseamnă mai multe opțiuni de carosare, un proces de carosare simplificat și permite reducerea termenelor de livrare.

Renault Trucks C High pressure jetting truck

Organizați sarcinile și monitorizați în timp real camioanele de drenaj cu jet de apă

Pentru a utiliza vehiculele la capacitate maximă și cât mai eficient posibil, Renault Trucks a dezvoltat Optifleet, o soluție inteligentă de gestionare a flotei. Acest sistem vă permite să vă programați traseele și să vă vizualizați vehiculele în timp real. Dacă apare un eveniment neprevăzut sau o schimbare în programul dumneavoastră, puteți reangaja rapid șoferii pentru o altă sarcină. De asemenea, puteți transmite informații privind consumul de combustibil, obiceiurile de conducere sau prizele de putere. Toate aceste informații precise și obiective pot crește gradul de conștientizare cu privire la consumul de combustibil și pot servi drept bază pentru o instruire eficientă a conducătorilor auto. Cursurile de instruire Optifuel Training sunt predate de experți Renault Trucks, care vor transmite șoferilor comportamentele și obiceiurile corecte, pentru a-i ajuta să reducă consumul de combustibil.

Optifleet integrează, de asemenea, date de la terți, astfel încât furnizorii dumneavoastră de servicii pot, de exemplu, să vă monitorizeze flota pe propriul portal sau pe tabloul de bord.

Optifleet este un adevărat aliat atunci când vine vorba de profitabilitate și de o gestionare precisă.

Anticiparea costurilor de întreținere și imobilizare

Lucrările de întreținere pentru golirile de rigole sunt extrem de specifice. Datorită planurilor sale de întreținere personalizate, Renault Trucks se ocupă de toate operațiunile de întreținere și de administrare a vehiculelor, în funcție de utilizarea lor zilnică. Acest lucru înseamnă că vă puteți concentra în întregime pe activitatea principală, fără a vă preocupa de defecțiuni. A face lucrările de întreținere în cadrul rețelei noastre înseamnă, de asemenea, să profitați la maximum de know-how-ul și de standardele înalte ale echipelor noastre - asigurându-vă că autocamioanele dumneavoastră municipale își păstrează nivelul de performanță inițial.

În același timp, Renault Trucks are la dispoziție un nou serviciu de întreținere predictivă: Predict. În loc să fiți supuși la defecțiuni și potențiale imobilizări, serviciul nostru oferă o formă de anticipare. Datele camioanelor dumneavoastră sunt salvate pe o platformă digitală dedicată, care monitorizează îndeaproape uzura pe baza utilizării reale. Dacă o componentă pare fragilă sau trebuie schimbată, consilierul dvs. vă va contacta înainte ca aceasta să se defecteze, pentru a programa o intervenție, astfel încât să vă împiedice cât mai puțin activitatea. Datorită Predict, puteți beneficia de o disponibilitate maximă.

Reduceți costurile de întreținere

Camioanele pentru drenaj pot fi costisitoare la achiziție și necesită multă întreținere. Pentru a limita costurile de întreținere, Renault Trucks vă propune să utilizați un serviciu eXchange. Acest program constă în recondiționare mai degrabă decât înlocuire. Atunci când o piesă a autocamionului este defectă, o dezasamblăm și o recondiționăm. Înainte de a fi repusă în funcțiune, noua piesă este testată și aprobată numai dacă îndeplinește aceleași cerințe ca și în cazul pieselor noi. Toate componentele recondiționate de către fabrica standard eXchange beneficiază de o garanție de două ani pentru piesele montate, inclusiv manopera. Acest lucru înseamnă că puteți economisi la întreținerea vehiculului fără a pierde în calitate, favorizând în același timp reciclarea și dezvoltarea durabilă.

Alegeți cea mai bună opțiune de finanțare pentru operațiunile de canalizare

Camioanele de drenaj cu jet de apă necesită investiții mari. Consilierii noștri sunt pe deplin conștienți de toate constrângerile și de amploarea activității desfășurate, ceea ce înseamnă că vă pot oferi soluții care să vă satisfacă perfect nevoile. Soluțiile noastre de finanțare și de asigurare sunt flexibile și se pot adapta nevoilor dumneavoastră.

Nu ezitați să ne contactați pentru a ne face cunoscute nevoile și pentru a primi informații personalizate.

Set canonical URL
Off