Soluții de transport

Transportul de bușteni în păduri și pe șosea cu aceeași eficiență

Distribution

5min
Logging Renault Trucks in Cameroon

Transportul de bușteni necesită un vehicul care să se descurce cu ușurință atât pe teren accidentat în pădure, cât și pe drum deschis. Camioanele și serviciile de exploatare forestieră oferite de Renault Trucks sunt, într-adevăr, atât robuste, cât și eficiente. Consilierii noștri vă pot îndruma în alegerea celor mai potrivite opțiuni pentru activitatea desfășurată.

Selectați un camion de lemn robust pentru a asigura niveluri mai ridicate de performanță și siguranță

Încărcarea lemnului în pădure și transportul acestuia este o operațiune delicată, care se desfășoară uneori în condiții de încercare. Zona de încărcare poate fi greu accesibilă, deoarece drumurile sau potecile sunt înguste și în stare proastă. Încărcăturile transportate sunt adesea foarte grele și incomode. Robustețea este o calitate esențială pentru camioanele din flotă. Atunci când sunteți în afara drumului în zona de încărcare, toate caracteristicile tehnice ale vehiculului vor fi extrem de utile.

Tractorul Renault Trucks K XTREM 6x4 se poate lăuda cu o capacitate de încărcare de până la 34 de tone și de până la 120 de tone în ceea ce privește GCW (Masa maximă combinată). Acesta a fost conceput special pentru situații de mare intensitate. Șasiul său este echipat cu lonjeroane ranforsate, arcuri parabolice cu 4 lamele și un scut 100% din oțel cu faruri protejate.

Renault Trucks K crossing a big pool of muddy water in Cameroon

Garda la sol ridicată a Renault Trucks K (până la 33 cm) și unghiul de atac de 32°, precum și cabina sa mai mică facilitează conducerea în pădure.

Driver on board a Renault Trucks K in Cameroon

Poziția șoferului în cabină este ideală pentru a asigura o vizibilitate excelentă în jurul vehiculului. De asemenea, sunt disponibile mai multe sisteme de asistență la conducere, cum ar fi un accelerator manual care poate fi foarte util pentru a evita trepidațiile atunci când se circulă pe teren accidentat. Pentru drumurile abrupte, pe care șoferii ar putea fi nevoiți să le negocieze cu o încărcătură completă, frâna de motor Optibrake este cea mai bună de pe piață și va fi de mare folos. Aceasta va spori eficiența și siguranța atât pentru încărcătura camionului, cât și pentru șoferi.

Crane placing loggs on a trailer

Capacitatea de încărcare a punții spate poate ajunge până la 32 de tone, astfel încât puteți instala macaraua de care aveți nevoie, iar șasiul este pregătit pentru a fi dotat cu echipamente de macara-platformă. Are toate conexiunile necesare pentru controlul macaralei (întrerupătoare și afișaj pe ecran), plăci de susținere a macaralei (de la 20 la 40 de tone/metru) și dispune de mai multe spații libere pentru instalarea standurilor.

Modelul nostru Renault Trucks K în acțiune în Camerun

Reduceți costurile de întreținere

Condițiile în care se efectuează transportul lemnului pot fi deosebit de solicitante pentru vehicule, în special în ceea ce privește frânele și suspensiile. Calitatea asigurată de piesele originale Renault Trucks asigură performanțe și durabilitate ridicate. Astfel, instrumentul de lucru va fi disponibil pentru mai mult timp.

Atunci când o piesă trebuie înlocuită, Renault Trucks vă propune piese noi originale, dar are și o soluție alternativă: serviciul său standard de schimb. În cadrul acestui program, piesele originale sunt recondiționate și testate într-o uzină dedicată înainte de a fi repuse pe piață. Acestea oferă același nivel de performanță și aceleași caracteristici ca și cele noi și beneficiază de o garanție de doi ani (piese și manoperă). Prin utilizarea pieselor reciclate, puteți reduce bugetul de întreținere și contribuiți la economia circulară și la principiul dezvoltării durabile.

În plus, pentru a anticipa mai bine întreținerea și pentru a minimiza timpul de indisponibilitate a vehiculului, Renault Trucks vă propune și planuri de întreținere personalizate, create în parteneriat cu dumneavoastră, în funcție de necesitățile de transport de bușteni. Astfel, bugetul poate fi planificat, controlat și eșalonat pe întreaga durată a contractului pentru care optați. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că vă puteți păstra vehiculele mai mult timp, datorită întreținerii regulate și la standarde înalte oferite de marcă. Pentru a spori disponibilitatea vehiculelor, puteți apela și la atelierele mobile puse la dispoziție de Renault Trucks - unde tehnicienii vin la fața locului, direct la locul de muncă, pentru a vă inspecta vehiculele.

Finanțați-vă camioanele de exploatare forestieră în funcție de constrângerile legate de transportul lemnului

Managerul de contract vă va sprijini în etapele de finanțare și de asigurare. În calitate de profesionist în acest sector, acesta cunoaște numeroasele constrângeri legate de transportul forestier și poate adapta clauzele contractului în funcție de activitatea și nevoile dumneavoastră. De exemplu, aceștia pot eșalona finanțarea vehiculului în funcție de timpul necesar pentru a construi caroseria sau pot baza durata contractului pe timp și nu pe kilometraj - deoarece acesta din urmă este în general destul de redus și nu este deosebit de reprezentativ pentru camioanele de exploatare forestieră. Toate aceste soluții vă vor ajuta să vă păstrați capacitatea de împrumut și fluxul de numerar.

Nu ezitați să ne contactați pentru câteva sfaturi și pentru a primi o propunere personalizată.

Alt conținut care v-ar putea interesa

RENAULT TRUCKS T - SCOȚIA - EM&T RAPSON

Set canonical URL
Off