Soluții de transport

Transport frigorific: livrare eficientă de produse proaspete sau congelate

Distribution

Electromobility

5min
Renault Trucks D Wide for refrigerated transport

Transportul de produse proaspete sau congelate necesită un control extrem de precis al temperaturii, în conformitate cu cerințele de trasabilitate și igienă. Renault Trucks răspunde acestor nevoi cu gama sa de dube și camioane frigorifice, precum și cu servicii special concepute pentru transportul frigorific. Echipele noastre vă stau la dispoziție pentru a vă sprijini și consilia, astfel încât să puteți optimiza rentabilitatea și controla costurile.

Vehicule adaptate la nevoile dumneavoastră de transport frigorific

Prima modalitate de a asigura o rentabilitate mai mare a livrărilor este de a utiliza un camion frigorific perfect adaptat cerințelor dumneavoastră sau ale clientului dumneavoastră. Cu alte cuvinte, trebuie să transportați cât mai multe produse posibil, păstrând în același timp o manevrabilitate excelentă. Având în vedere acest lucru, Renault Trucks oferă o gamă largă de ampatamente pentru a acoperi toate lungimile de caroserie - fie că este vorba de industria de retail alimentar cu Renault Trucks Master și cabina sa cu platformă, fie că este vorba de livrarea de produse proaspete cu gama Renault Trucks D, care oferă cel mai larg ampatament de pe piață. Experții Renault Trucks vă vor sprijini în alegerea dumneavoastră, astfel încât să găsiți configurația cea mai bine adaptată la constrângerile carosierilor: aceștia din urmă vor fi concepția șasiului, astfel încât să poată fi adaptați și amenajați corespunzător, în funcție de necesități. Vă punem la dispoziție planuri de șasiuri care corespund exact configurației vehiculului comandat, precum și un site web care oferă un serviciu de asistență telefonică dedicat. Acest lucru contribuie la scurtarea timpului de execuție în procesul de construcție a caroseriei.

Achiziționarea unui camion este mult mai ușoară cu Renault Trucks.

Descoperiți gama noastră de camioane Renault Trucks: D, D Wide, T și Master

Când vine vorba de transportul frigorific, vehiculele noastre sunt compatibile cu toate tipurile de unități de refrigerare instalate de către carosieri - inclusiv unități 100% electrice, cum ar fi Frigoblock (Thermoking) și Eco-Drive. Gama noastră Renault Trucks D se mândrește cu o priză spate a motorului de până la 650 Nm, pentru a acționa generatoare electrice, iar motorul nostru DTi 8 este echipat pentru a găzdui generatoare electrice Frigoblock Inverter®. Bateriile noastre Genuine garantează o funcționare excelentă a grupului frigorific.

Acest lucru înseamnă că unealta dumneavoastră de lucru este disponibilă atunci când aveți nevoie de ea și are un nivel ridicat de performanță.

Asigurarea unor livrări eficiente

Datorită lățimii lor reduse și cu unul dintre cele mai bune cercuri de întoarcere de pe piață, vehiculele noastre oferă manevrabilitate ușoară. Aceasta face ca navigarea pe străzile înguste sau aglomerate să fie floare la ureche pentru șoferii de livrări.

Reducerea și anticiparea imobilizării vehiculului

Un camion imobilizat înseamnă mai puține livrări și, prin urmare, o pierdere de venit. Bazându-ne pe experiența și know-how-ul nostru, suntem în măsură să vă oferim cele mai fiabile vehicule. Contractele noastre de întreținere Start&Drive sunt disponibile pentru a vă sprijini și a vă asigura că disponibilitate maximă a instrumentului dumneavoastră de lucru, adaptându-se în același timp la nevoile dumneavoastră specifice de transport frigorific. Pentru a vă ajuta și mai mult, am inițiat serviciul Predict. Această ofertă de întreținere se bazează pe o platformă centralizată și conectată care procesează datele legate de camioanele dumneavoastră. Un manager de contract se ocupă de întreținerea proactivă a vehiculelor și de uzura obișnuită, pentru a preveni eventualele imobilizări. Atunci când imobilizarea este inevitabilă, managerul dvs. va programa lucrările de reparații astfel încât să aibă un impact cât mai mic asupra activității dvs. zilnice.

m Raza de viraj redusă pentru a facilita manevrele pentru gama Renault Trucks D

Siguranța conducătorului auto

Pentru a garanta că livrările sunt efectuate la timp, siguranța și confortul șoferului sunt esențiale.

  • Pentru a evita orice accident atunci când șoferii accesează sau ies din vehicule, camioanele noastre sunt dotate cu trepte antiderapante și mânere ergonomice în trei puncte.
  • În ceea ce privește siguranța activă, există mai multe sisteme pentru a asista șoferul și a preveni accidentele - cum ar fi avertizările de părăsire a benzii de rulare și frânarea automată de urgență.

 

Reduceți amprenta de mediu

Părțile interesate din cadrul lanțului de aprovizionare caută din ce în ce mai mult să își reducă impactul asupra mediului. Pentru a facilita tranziția energetică în domeniul transportului frigorific, Renault Trucks a conceput camionul D WIDE CNG, care funcționează cu gaz natural. Disponibil ca un suport 4x2 cu o greutate de 16 sau 19 tone, sau ca un suport 6x2 cu o greutate de 26 de tone, este echipat cu o transmisie automată Allison, care se potrivește perfect pentru utilizare urbană, periurbană și regională. Renault Trucks propune o soluție dezvoltată alături de Carrier, în care unitatea de refrigerare funcționează pe gaz. Acesta din urmă este conectat la un suport special pentru patru sticle și poate astfel să continue să funcționeze chiar și după ce vehiculul a fost oprit.

Renault Trucks D CNG
Valve for CNG refil on a Renault Trucks D

Pentru gama T, Renault Trucks a dezvoltat, de asemenea, un parteneriat cu Avril - o companie care a creat Oleo100, un combustibil alternativ și durabil obținut din semințe de rapiță franceză. Acesta reprezintă o alternativă reală la combustibilul standard, reducând emisiile de CO² cu 60% și emisiile de particule cu 80%. În plus, este 100% biodegradabil.

Gama Z.E. 100% electrică

Gama noastră Z.E. este deosebit de bine adaptată nevoilor de transport frigorific, reducând în același timp amprenta ecologică a activității dumneavoastră. Faptul că Renault Trucks Master Z.E. este 100% electric înseamnă că acest camion este perfect pentru parcurgerea ultimilor kilometri și pentru accesul în zonele cu emisii reduse (LEZ). Nu ezitați să ne contactați, pentru a vă explica nevoile și a primi o propunere personalizată.

Aflați mai multe despre produsele și serviciile noastre

Renault Trucks D

Renault Trucks D Wide

Renault Trucks Master

Set canonical URL
Off