Soluții de transport

Transportul de beton: gestionați, programați și creșteți profitabilitatea livrărilor dvs.

Construction

5min
renault trucks c concrete truck

Transportul de beton trebuie să respecte constrângeri foarte specifice. Pe lângă faptul că aveți nevoie de un autocamion de beton fiabil și manevrabil, trebuie să transportați cât mai mult beton în cel mai scurt timp posibil. Renault Trucks este alături de dumneavoastră, cu produsele și serviciile sale special concepute pentru transportul de beton.

Creșteți profitabilitatea autobetonierelor dvs.

O autobetonieră nu seamănă cu niciun alt camion. Acesta este considerat atât o mașină, cât și un mijloc de transport. Pentru ca acesta să fie profitabil, trebuie să transporte cât mai mult beton posibil. Pentru a face acest lucru, trebuie să fie cât mai ușor posibil. Acesta este motivul pentru care Renault Trucks folosește designul șasiului din gama C, astfel încât pe acesta poate fi montată betoniera pe care o alegeți, iar sarcina utilă poate fi cât mai mare. Cu modelul C XLOAD, Renault Trucks vă propune cea mai ușoară autobetonieră 8x4 de pe piață (certificată UTAC) cu două roți spate duble .

kg Aceasta este masa proprie a camioanelor noastre Renault Trucks C XLOAD 8x4

Un șasiu extrem de ușor, la care se poate adăuga o betonieră de 7,5-8 m3 . Deoarece puteți monta mai mult ciment pentru fiecare cursă, numărul de curse zilnice sau numărul de șantiere de construcții la care se livrează poate fi mărit, reducând astfel costurile și crescând profitabilitatea.

Renault Trucks C x-load
Renault Trucks C x-load
   

 

Reduceți timpul de construcție pentru autobetonierele dumneavoastră

Autobetonierele sunt deosebit de complexe din punctul de vedere al designului. Renault Trucks vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să le configurați, în funcție de nevoile specifice, astfel încât acestea să poată fi livrate în cel mai scurt timp posibil. Șasiul modelelor Renault Trucks C poate fi echipat cu accesorii speciale pentru betoniere, conform recomandărilor carosierilor:

  • Se poate lăsa spațiu pentru brațul de pompare în cazul malaxorului cu pompă
  • Priză de putere de mare capacitate pentru antrenarea pompei de beton
  • Spații de depozitare concepute pentru o distribuție optimă a încărcăturii

Toate acestea ușurează munca carosierilor și au un efect direct asupra timpului de construcție, ceea ce înseamnă că vehiculele sunt disponibile mult mai repede. Pentru a simplifica și mai mult lucrurile, Renault Trucks oferă, de asemenea, opțiuni special concepute pentru a se adapta la mixerele fabricate de cei mai mari doi producători de pe piață. Acest lucru garantează un termen de construcție mai scurt și o compatibilitate perfectă între șasiu și betoniera selectată.

 

Vehicule robuste și fiabile pentru transportul dumneavoastră de beton

Înainte de a părăsi fabricile noastre, camioanele sunt supuse unor controale de calitate pentru a le asigura robustețea și fiabilitatea. Modelele Renault Trucks C se mândresc cu mai multe avantaje, astfel încât șoferii pot livra pe toate șantierele de construcții - chiar și pe cele mai dificil de accesat:

  • Un unghi de atac de 24°.
  • O gardă la sol sub rezervor de până la 440 mm
  • O rază de întoarcere scurtă
  • Un Optidriver Xtended cu două trepte de viteze extra-joase și un mod off-road pentru a ușura conducerea cu sarcini grele și pe teren accidentat.

Gestionați-vă flota în funcție de nevoile dumneavoastră

În calitate de operator de transport de beton, acordați mai multă atenție orelor de funcționare a motorului decât kilometrajului vehiculului. Acesta este motivul pentru care vehiculele noastre sunt echipate cu contoare de ore, astfel încât să știți exact cât timp au funcționat. Aceste date pot fi introduse înapoi în Optifleet. Acest serviciu inteligent de gestionare a flotei se va dovedi extrem de util pentru a vă programa deplasările într-un mod simplu și eficient. Datorită opțiunii de geolocalizare continuă, puteți aplica modificări direct și vă puteți avertiza șoferii dacă programul lor se schimbă sau dacă aveți nevoie de altceva pe un șantier. De asemenea, puteți monitoriza utilizarea autocamionului prin urmărirea unor date specifice: consumul de combustibil (în litri sau ca procent din timpul petrecut pe șosea) pe drum și în timpul utilizării prizei de putere, timpul petrecut la viteză redusă cu motorul pornit și cât de bine tind să anticipeze șoferii. Aceasta este o opțiune utilă pentru a vă asigura că obțineți maximum de la camioanele și șoferii dvs.

Îmbunătățiți durata de funcționare a vehiculelor

Dacă firma dumneavoastră este condusă după motto-ul "mai bine să fii sigur decât să regreți", atunci planul de întreținere personalizat al Renault Trucks, Predict, este perfect! Acesta combină cele mai bune tehnologii și intervenția umană. La achiziționare, datele tehnice ale camioanelor din flotă vor fi integrate într-o platformă digitală care le va analiza periodic și va trimite alerte consilierului dvs. Acesta din urmă vă va informa cu privire la orice lucrare de întreținere care trebuie efectuată și va stabili o programare care să perturbe cât mai puțin activitățile zilnice. Astfel, puteți crește timpul de funcționare al vehiculului și puteți evita defecțiunile neprevăzute.

 

Optimizarea costurilor de operare

Transportul de beton este o activitate unică, iar Renault Trucks este perfect conștient de acest lucru. Echipele noastre sunt disponibile pentru a vă sprijini și a vă consilia în ceea ce privește finanțarea și întreținerea vehiculelor - astfel încât să vă puteți ține costurile sub control.

Reduceți costurile de întreținere

În domeniul transportului de beton, vehiculele sunt adesea supuse unor presiuni serioase, iar piesele mecanice pot avea de suferit din această cauză. Pentru a reduce costurile de întreținere, Renault Trucks vă propune o gamă largă de piese standard eXchange: înlocuim piesele uzate cu piese originale certificate, pe care le-am renovat noi înșine. Aceste piese îndeplinesc aceleași cerințe ca și cele noi și beneficiază de o garanție de doi ani (piese și manoperă), la un preț mai mic. O afacere excelentă pentru finanțele dumneavoastră, pentru camioanele pe care le dețineți și pentru mediu.

Adaptați-vă finanțarea

Vă cunoașteți meseria, la fel și noi. Consilierii Renault Trucks sunt conștienți de constrângerile dvs. și sunt acolo pentru a vă sprijini. Ei vă vor propune oferta de finanțare cea mai potrivită pentru fiecare dintre autobetoniere. Ofertele noastre de finanțare sunt flexibile și iau în considerare timpul de producție. În mod similar, planurile și duratele de finanțare sunt adaptate la kilometrajul redus înregistrat de obicei în această linie de lucru. Scopul va fi întotdeauna același: optimizarea costurilor de operare și creșterea rentabilității.

Nu ezitați să ne contactați, putem discuta nevoile dumneavoastră și vă putem trimite o propunere personalizată.

Set canonical URL
Off