Soluții de transport

Creșteți numărul de încărcări și îmbunătățiți operațiunile pe șantierele de terasamente

Construction

5min
Renault Trucks K earthmoving truck

Pe șantierele de terasamente, sunt necesare vehicule robuste și productive, cu o sarcină utilă mare și un mediu de lucru confortabil și sigur pentru șoferi. Renault Trucks vă sprijină în alegerea camioanelor de construcții și a serviciilor asociate, bine adaptate la activitatea dumneavoastră.

Eficientizați rotațiile pentru încărcări efectuate de camioanele de terasament

Transportul de nisip, pământ sau pietre este primul pas atunci când se începe un șantier de construcții. Pentru ca acesta să fie profitabil, volumele mari trebuie să fie transportate cât mai repede posibil. Renault Trucks C și K sunt vehicule de construcții capabile să circule pe șantierele de construcții suportând sarcini grele, dar care prezintă în același timp performanțe ridicate pe drumurile obișnuite.

Dacă lucrați adesea în medii cu condiții deosebit de dure, ați putea alege versiunea XTREM a Renault Trucks K. Sarcina utilă este mărită la 34 de tone, cu o capacitate totală de încărcare de 100 de tone pentru suportul 6x4 și de până la 120 de tone pentru tractorul 6x4. Renault Trucks C și K pot suporta o masă de 13 tone pe fiecare axă spate.

Renault Trucks Master poate fi, de asemenea, potrivit pentru șantierele mai locale, cum ar fi cele de amenajare.

Maximizați rotațiile efectuate de camioanele dvs. de construcții

În momentul proiectării, vehiculele noastre sunt supuse unor teste intense pentru a asigura o robustețe fără cusur atunci când funcționează pe șantierele de construcții. Garda la sol mare oferă un unghi de atac deosebit de larg pentru a evita orice eșec la sol și orice potențială deteriorare sub șasiu.

° Renault Trucks C și K se mândresc cu cel mai bun unghi de atac de pe piață, iar modelul K are o gardă la sol sub punte de 15 inci și 20 de inci sub rezervor.

Pentru fiecare vehicul, lonjeroanele șasiului pot fi întărite în diferite locuri, în funcție de caroserie, pentru a garanta rezistența structurii. Pentru ca motorul să nu se înfunde, Renault Trucks K este echipat cu un pre-filtru de aer ciclonic pentru a împiedica pătrunderea prafului.

Orice problemă de încărcare sau de vehicul pe șantier poate duce la pierderi de timp și la o eficiență operațională redusă. Pentru a limita acest risc și pentru a consolida siguranța șoferului, cabina camioanelor dispune de o vizibilitate excelentă. De asemenea, șoferii își pot supraveghea cu ușurință încărcătura datorită unei trepte laterale care poate fi accesată în siguranță cu ajutorul ghidonului de pe acoperiș.

Renault Trucks C

Camioanele Renault C și K sunt echipate cu mai multe sisteme de asistență la condus, pentru a ajuta șoferii pe șantierele de construcții:

  • Accelerator manual pentru a mări puterea motorului pe terenuri instabile
  • Asistență la pornirea în pantă
  • Frână de parcare electrică și automată
  • Cutie de viteze automată Optidriver cu un mod off-road pentru a ajuta la schimbarea treptelor de viteză atunci când se circulă pe șantierele de construcții
  • Modul Xtended cu o treaptă de viteză extra-lentă pentru conducerea prin șantierele de construcții cu încărcături grele
  • Motorul diferențialului blocat printr-un buton rotativ pentru un acces mai ușor
  • Optibrake, cea mai puternică frână de motor de pe piață

Vehiculele Renault Trucks se simt perfect în largul lor atât pe șantiere, cât și pe șosea. Motoarele lor puternice și dotările pe șosea asigură o viteză comercială ridicată în timpul tranzitului, evitând în același timp consumul excesiv - îmbunătățind astfel rentabilitatea dumneavoastră.

Renault Trucks C

Optați pentru un camion de construcții cu o caroserie ușor de construit

Vehiculele noastre sunt concepute pentru a ajuta carosierul ales de dvs. să își construiască suprastructura ușor și rapid. Puteți alege ampatamentul precis de care aveți nevoie în funcție de activitatea dvs. și oferim, de asemenea, mai multe accesorii diferite pentru a facilita asamblarea echipamentului pentru carosieri.

 

Șasiurile vehiculelor au, de asemenea, fitinguri prefabricate pentru instalarea echipamentelor, trecerea cablurilor electrice sau pentru crearea interfeței cabinei.

Mai multe zone de sub șasiu sunt lăsate goale, astfel încât puteți alege să adăugați diverse echipamente în conformitate cu caroseria aleasă. Facem toate aceste lucrări în strânsă colaborare cu constructorii de caroserii, pentru a le ușura munca și a reduce timpul de execuție a vehiculelor dumneavoastră.

Renault Trucks C
 
Renault Trucks C

Urmăriți modul în care este utilizat parcul auto și reduceți consumul

După cum probabil ați observat, consumul de combustibil pe șantierele de construcții poate crește destul de repede. De cele mai multe ori, acest lucru se datorează faptului că utilizarea vehiculelor nu este optimizată. Alegând Optifleet, soluția de gestionare a parcului auto concepută de Renault Trucks, puteți obține o perspectivă detaliată asupra consumului de combustibil al vehiculelor și puteți înțelege factorii care contribuie la acesta. Consumul ridicat poate fi cauzat de stilul de conducere, de utilizarea excesivă a motorului la ralanti sau de prizele de putere ridicate. Optifleet vă avertizează, de asemenea, dacă depășiți un prag de consum pe care l-ați stabilit. Modulul EcoScore identifică domeniile în care șoferii trebuie să se îmbunătățească și oferă un program specific dedicat activităților de pe șantier.

Renault Trucks C

Reduceți costurile de întreținere

Rezistența și robustețea vehiculelor și a pieselor sunt puse la încercare atunci când se efectuează lucrări de terasament. Pentru a evita orice costuri excesive și pentru a planifica întreținerea vehiculelor, Renault Trucks propune diverse pachete de întreținere personalizate. Aceste planuri sunt transparente, rapid de implementat și nu necesită niciun angajament pe termen lung. De asemenea, facturarea și duratele serviciilor sunt stabilite în avans. Toate lucrările de întreținere sunt efectuate în atelierele noastre, de către experți specializați în tehnologiile și produsele utilizate de Renault Trucks. Utilizăm numai piese originale, pentru a garanta calitatea și durabilitatea vehiculelor.

Cu scopul de a reduce costurile, ori de câte ori aveți nevoie să înlocuiți o piesă uzată sau deteriorată, Renault Trucks vă oferă, de asemenea, un serviciu de schimb standard. În loc să folosim o piesă nouă, noi renovăm și recondiționăm piesele în conformitate cu un proces industrial strict și validăm fiecare element înainte de recomercializare. Calitățile și nivelurile de performanță ale piesei recondiționate îndeplinesc aceleași cerințe existente pentru piesele noi și sunt, de asemenea, garantate timp de doi ani. Peste 2.000 de piese sunt eligibile pentru acest serviciu, care este mai eficient din punctul de vedere al costurilor decât piesele noi, astfel încât puteți economisi bani fără a compromite calitatea.

Adaptați-vă planul de finanțare la șantierele de terasamente

Pentru a vă ajuta să vă finanțați vehiculele, Renault Trucks vă propune diverse soluții perfect adaptate la activitatea de terasament. Formulele noastre iau în considerare timpul de carosare și specificitățile activității. De exemplu, știm că kilometrajul anual în domeniul construcțiilor este în general destul de redus, așa că avem grijă să adaptăm durata planului de finanțare pentru a optimiza costurile de exploatare. Consilierul dumneavoastră vă va sprijini la fiecare pas în alegerea celei mai bune formule.

FOR MORE INFORMATION, CONTACT US!

I agree that when submitting this form, Renault Trucks will store and keep my personal data as long as required to evaluate the information provided and in order to be able to contact me back about this specific subject. My data may also be transferred to Renault Trucks partners and distributors that will be able to handle my demand.
Set canonical URL
Off