Soluții de transport

Optimizați transportul auto și creșteți profitabilitatea

Distribution

5min
Renault Trucks D Wide

Transportul auto necesită versatilitate, un cost total de proprietate (TCO) cât mai mic posibil și siguranță atât pentru șoferi, cât și pentru vehiculele transportate. Renault Trucks răspunde tuturor cerințelor dumneavoastră, cu cele trei tipuri de camioane de transport auto și cu serviciile sale inovatoare.

Optați pentru vehicule versatile în cazul transportului de automobile

Odată cu dezvoltarea sectorului SUV, vehiculele care trebuie transportate devin din ce în ce mai mari. Activitatea pe care o desfășurați vă cere să vă adaptați în mod constant și să fiți capabili să transportați mașini, SUV-uri și vehicule utilitare. Autocamionul Renault Trucks D WIDE 4x2 rigid sau tractor de transport auto este unul dintre cele mai mici de pe piață.

CM Aceasta este înălțimea totală a modelului Renault Trucks D WIDE 4x2. Cabina sa cu plafon plat permite amplasarea unei mașini suplimentare deasupra acoperișului.

În plus, dispune de două înălțimi de șasiu disponibile în funcție de tipul de vehicul transportat:

  • 27,9 centimetri pentru versiunea standard, pentru transportul mașinilor utilitare.

  • 25,4 centimetri pentru versiunea XLOW, pentru transportul de autoturisme.

Dacă intenționați să vă deplasați pe distanțe lungi sau într-o zonă accidentată, care necesită o putere suplimentară, puteți opta pentru modelul Renault Trucks T (versiunea 4x2) - disponibil și cu o cabină cu acoperiș plat. Acesta poate fi echipat cu motoare DTI 11 sau DTI 13, cu puteri cuprinse între 380 și 520 CP. Vă rugăm să rețineți că modelul Renault Trucks D WIDE este, de asemenea, disponibil cu un motor DTI 11 și o putere de până la 430 CP.

În sfârșit, pentru deplasări regionale sau reparații locale, șasiul-cabină Renault Trucks Master (versiunea cu remorcare) va răspunde tuturor cerințelor dumneavoastră.

RENAULT TRUCKS D - ITALY - FRATELLI IAPICHINO SRL

"Robustețea și manevrabilitatea sa îl fac ideal pentru distanțe medii și lungi și îl fac, de asemenea, potrivit pentru drumuri mai înguste și sinuoase."

Enzo Iapichino FONDATOR FRATELLI IAPICHINO SRL

Asigurarea siguranței atât pentru șoferi, cât și pentru mașinile transportate

În cazul transportului de vehicule, rolul șoferului este mult mai mult decât simpla conducere. Ei trebuie să încarce și să descarce vehiculele pentru fiecare livrare. Am proiectat camioanele noastre de transport auto cu scopul de a asigura aceste operațiuni și de a ușura munca șoferului. Acesta este motivul pentru care vehiculele noastre sunt deosebit de accesibile:

  • Două trepte standard

  • 7,6 centimetri de adâncitură pentru a facilita urcarea

  • Mâner de urcare

  • Uși care se deschid la 90°.

În plus, aceste modele oferă spații de depozitare special concepute și practice în afara vehiculului, pentru a păstra uneltele necesare pentru încărcarea sau descărcarea vehiculelor - cum ar fi chingile și instrumentele de manipulare a platformei.

Șoferii se pot bucura de cabina mare și de zona interioară, concepute pentru a spori confortul, cu o adâncime de peste 2,13 metri. Toate comenzile pentru cutia de viteze automată, controlul vitezei de croazieră și radioul sunt la îndemână, pentru un confort optim. Șoferii se pot bucura, de asemenea, de un scaun încălzit cu suspensie pneumatică, de o mulțime de spații de depozitare și de o alarmă antiefracție, pentru o liniște deplină.

O serie de sisteme de asistență la condus sunt disponibile pentru a spori siguranța atât a șoferului, cât și a încărcăturii sale - cum ar fi avertizările de părăsire a benzii de rulare, asistența la frânarea de urgență și controlul vitezei de croazieră pentru a contribui la reducerea consumului de combustibil.

Reduceți costul total de proprietate (TCO)

Pe o piață atât de tensionată, care nu permite decât marje mici, costul total de exploatare (prețul de cost pe kilometru) este esențial, iar Renault Trucks are la dispoziție mai multe instrumente pentru a vă ajuta să îl reduceți. Vehiculele noastre sunt echipate cu cutii de viteze automate și opțiuni de control al vitezei de croazieră, precum și cu un mod de economisire a combustibilului. Acesta poate fi cuplat cu Optiroll care, în condiții adecvate, poate permite vehiculului să beneficieze de propria inerție pentru a reduce consumul.

Dacă aveți mai multe vehicule, soluția noastră de gestionare inteligentă a flotei, Optifleet, va fi, de asemenea, un aliat prețios. Prin geolocalizarea șoferilor și prin transmiterea datelor acestora în timpul călătoriei, puteți programa livrările în modul cel mai optim, puteți urmări livrările în timp real și puteți modifica sarcinile în funcție de nevoile clienților. Optifleet vă permite să colectați informații prețioase privind consumul de carburant pentru fiecare vehicul și să vedeți cu precizie modul în care sunt utilizate de șoferi (consum instantaneu, anticipare, consum în așteptare etc.). Puteți seta alarme sau iniția cursuri de instruire pentru a îmbunătăți performanța generală a flotei și pentru a reduce costul pe kilometru. Optifleet este disponibil prin intermediul unui portal web și al unei aplicații pentru smartphone.

Renault Trucks D Wide

Creșterea timpului de funcționare a vehiculului

Pentru un proprietar de afacere, vizibilitatea este esențială, iar evenimentele neprevăzute nu sunt niciodată binevenite. Ținând cont de acest lucru, Renault Trucks a dezvoltat un nou serviciu: Predict. Prin asocierea funcțiilor digitale și a relațiilor cu clienții, putem anticipa uzura vehiculelor și planifica operațiunile de întreținere necesare. O platformă digitală centralizează datele camioanelor dvs. și vă avertizează consilierul atunci când sunt necesare operațiuni de întreținere sau dacă o piesă trebuie înlocuită. Veți fi apoi contactat pentru a programa cel mai bun moment pentru operațiune, fără ca aceasta să vă perturbe activitatea și nici pe cea a clienților dvs.

Transportul auto: finanțare ușoară pentru instrumentele dumneavoastră de lucru

Aici, la Renault Trucks, oferim mai mult decât doar camioane. Avem, de asemenea, o gamă largă de servicii, pentru a vă sprijini și pentru a vă face munca de zi cu zi mult mai ușoară. Profitați la maximum de soluțiile noastre de finanțare și de polițele de asigurare flexibile, perfect adaptate pentru transportul de autovehicule.

Contactați echipele noastre pentru a afla mai multe informații și pentru a primi o ofertă personalizată.

Aflați mai multe despre produsele noastre

Mărturia clientului nostru

Fratelli Iapichino SRL - Italia

Renault Trucks D Wide

Renault Trucks Master

FOR MORE INFORMATION, CONTACT US!

I agree that when submitting this form, Renault Trucks will store and keep my personal data as long as required to evaluate the information provided and in order to be able to contact me back about this specific subject. My data may also be transferred to Renault Trucks partners and distributors that will be able to handle my demand.
Set canonical URL
Off