Testimonial

Renault Trucks D Cab 2.1 m - Spania - Fandiño

Distribution

6min
RENAULT TRUCKS D CAB 2.1 M - SPAIN - FANDIÑO

FANDIÑO

 

Fandiño este una dintre companiile de referință în vânzarea și distribuția de mese congelate în nord-vestul Spaniei. În fiecare zi, Jose Luis, un reprezentant de vânzări, livrează produse la volanul unui Renault Trucks D 2,1 m echipat cu dubă frigorifică.

RENAULT TRUCKS D CAB 2.1 M - SPAIN - FANDIÑO
Ne puteți vorbi despre colaborarea dumneavoastră cu Fandiño?

José Luis - Sunt reprezentant de vânzări și îmi efectuez livrările zilnice în toată regiunea Asturias la volanul unui Renault Trucks D Cab 2,1 m. Fandino vinde și distribuie alimente congelate pentru comunități și restaurante de aproape 60 de ani. Aici, în Aviles, coordonăm activitățile rețelei noastre de distribuție către Asturias, Cantabria, Leon, Zamora, Valladolid, etc. Oferim o gamă largă de produse, adaptate la nevoile clienților noștri, de la aperitive la deserturi. Transportul este un factor cheie în afacerea noastră, deoarece trebuie să putem garanta calitatea produselor în fiecare etapă a procesului, ceea ce înseamnă păstrarea lanțului frigorific. Îmi încep ziua la ora 7 dimineața. Eu și colegii mei pregătim camioanele pentru tura de livrare. Deconectăm alimentarea cu energie electrică pe timp de noapte pentru a păstra alimentele congelate, ne pregătim documentele și apoi pornim la drum. În fiecare săptămână efectuăm curse de livrare predefinite, în general către clienți obișnuiți. Ziua noastră se încheie în jurul orei 18 sau 19. Odată ce ne întoarcem la sediul central, încărcăm vehiculele cu comenzile pentru ziua următoare.

 

 

Ce face ca Renault Trucks D Cab 2.1 m să fie potrivit pentru activitatea dumneavoastră?

J.L - Vehiculul este perfect adaptat nevoilor noastre în ceea ce privește manevrabilitatea, fiabilitatea și robustețea. Ne permite să ne planificăm activitatea zilnică în perfectă liniște și să respectăm angajamentele pe care ni le-am luat față de clienți. Tot ceea ce trebuie să facem este să respectăm planul de întreținere pentru a evita defecțiunile care ne-ar afecta activitatea și ar întârzia livrările. Prin urmare, acest plan ne oferă o mare siguranță și asigurare. Acest vehicul m-a surprins, de asemenea, prin consumul redus de combustibil, deși conduc mult prin orașe, sate și pe drumuri de munte, unde consumul tinde să fie mai mare.

Aflată în afaceri de 60 de ani, Fandiño a preluat controlul deplin al întregului lanț frigorific pentru a garanta calitatea produselor sale. Vehiculele sale parcurg între 60.000 și 70.000 km pe an. Acestea le permit șoferilor să își aștepte ziua de lucru cu o liniște totală și să își respecte angajamentele față de clienți .

RENAULT TRUCKS D CAB 2.1 M - SPAIN - FANDIÑO
CONSUM REDUS

Tehnologia, aerodinamica și conducerea inteligentă fac posibilă reducerea considerabilă a consumului de combustibil.

MONTARE UȘOARĂ A CAROSERIEI

Mai multe prevederi mecanice și electrice pentru a facilita operațiunile de montare a caroseriei sunt preinstalate, concepute pentru a răspunde la orice tip de activitate.

MANEVRABILITATE

Un cerc de întoarcere redus, o proeminență frontală scurtă și o cabină compactă fac ca vehiculele din gama D să fie extrem de manevrabile

Cum se comportă în zonele aglomerate și pe drumurile de munte?

J.L - În vâlcelele și satele în care merg zilnic, Renault Trucks D Cab 2,1 m îmi ușurează cu adevărat viața. Este manevrabil, oferă o vizibilitate bună, este ușor de parcat și de condus, în ciuda dimensiunilor sale. De asemenea, îmi permite să conduc fără probleme în locuri aglomerate sau aglomerate. Și, mai presus de toate, ceea ce este foarte important, pot parca în zone în care accesul poate fi restricționat și dificil. Pe drumurile de munte, tracțiunea și puterea sa îmi permit să traversez pasurile. chiar și atunci când terenul este alunecos iarna. Este, de asemenea, foarte ușor de condus, deoarece totul este la îndemână. Dispune de o cutie de viteze robotizată foarte ușor de utilizat, precum și de mai multe ajutoare la condus, cum ar fi sistemul de parcarea în marșarier care oprește vehicul și evită lovirea altora. Retarderul mă asigură că nu trebuie să frânez în exces, permițându-mi să conduc în siguranță totală și fără să mă obosesc.

O ACTUALIZARE PRIVIND...

TRANSPORTUL FRIGORIFIC ÎN SPANIA: UN SECTOR ÎNFLORITOR

Datorită boom-ului exportului de fructe și legume, transportatorii spanioli își actualizează și își extind constant flotele de vehicule cu temperatură controlată.

O PIAȚĂ ÎN CREȘTERE

În 2015, înmatriculările de remorci și semiremorci frigorifice spaniole au crescut cu 36%. Conform cifrelor oficiale furnizate de asociația profesională a producătorilor specializați, aceste vânzări au reprezentat 40% din segment. Cifre care spun multe despre sănătatea bună a transportului la temperatură controlată în Peninsula Iberică.

REDRESAREA AFACERILOR

Există un nivel de performanță determinat, fără îndoială, de redresarea generală a activității economice și de dominația exporturilor spaniole de fructe și legume, transportate pe cale rutieră și livrate în întreaga Uniune Europeană. În prezent, Spania este principalul exportator de fructe și legume proaspete din Europa și se situează pe locul trei în lume, după China și SUA.

REFRIGERATED TRANSPORT IN SPAIN - Renault truck D
UN CLIMAT ECONOMIC FAVORABIL

Galvanizate de această situație, companiile de transport și-au mărit capacitatea și flotele, menținându-și astfel avantajul competitiv pe piața europeană.

Cum apreciați confortul cabinei?

J.L - Petrec mult timp la volanul Renault Trucks D Cab 2,1 m, așa că pentru mine confortul înseamnă siguranță, pentru că, dacă sunt mai puțin obosit, sunt mai alert și mai eficient. Scaunele sunt foarte confortabile. Poziția volanului poate fi reglată, în special în ceea ce privește adâncimea. De asemenea, tetiera și cotierele pot fi adaptate pentru călătoriile lungi. Acest autocamion este, de asemenea, ușor de accesat. În meseria mea, trebuie să intrăm și să ieșim din cabină de mai multe ori pe zi. Și, lucrând în zonele urbane, există o serie de alte caracteristici foarte importante pe autocamion în situații delicate, cum ar fi frânarea de urgență sau o bună manevrabilitate a direcției. Aici pot aprecia pe deplin superioritatea sistemului ABS, precum și ținuta de drum a vehiculului. În concluzie, aș spune că Renault Trucks D cab 2,1 m este un mediu de lucru liniștit și sigur din toate punctele de vedere. Este fiabil în utilizarea de zi cu zi, dar este versatil și robust în orice situație.

Set canonical URL
Off