Soluții de transport

Transportul eficient al mărfurilor pe toate tipurile de drumuri

Construction

5min
Renault Trucks C

Fie că aveți de-a face cu cereale, fie cu mărfuri lichide sau solide în vrac, transportul de mărfuri necesită un autocamion versatil, capabil să circule pe toate tipurile de drumuri și în toate condițiile meteorologice. Acesta este un lucru cu care vă putem ajuta, datorită produselor și serviciilor noastre bine adaptate.

Transportul de mărfuri: un vehicul robust, dar confortabil

În cazul transportului de mărfuri, încărcarea se face adesea în locuri greu accesibile, pe un teren instabil și, uneori, în condiții destul de precare. În încercarea de a asigura o siguranță maximă și o motorizare fluentă, modelul Renault Trucks C are un șasiu întărit și un motor cu o putere cuprinsă între 380 și 520 CP, cu un cuplu maxim disponibil chiar și în trepte de viteză mici - începând cu 900 rpm.

Renault Trucks C

În cazul în care terenul este instabil, cutia de viteze automată Optidriver are un mod off-road care ajută la adaptarea schimbărilor de viteze în condiții dificile.

Pentru a evita orice deteriorare sau impact pe drumuri și piste, instalația standard a modelului Renault Trucks C include o bară de protecție cu colțuri din oțel și grile de protecție a farurilor. Pentru o utilizare mai frecventă în off-road, este posibil să doriți chiar să montați o bară de protecție 100% din oțel.

° Acesta este unghiul de atac permis de bara de protecție 100% din oțel a modelului C de la Renault Trucks.

Prin urmare, camioanele pot circula pe toate tipurile de teren fără niciun fel de obstacol. În plus, șasiul poate fi întărit pe mai multe niveluri de-a lungul lonjeroanelor pentru a asigura rezistența mecanică a cadrului.

Renault Trucks C

Odată pornit la drum, modelul Renault Trucks C se mândrește cu toate avantajele unui camion de mare tonaj. Forma sa trapezoidală îmbunătățește aerodinamica datorită parbrizului înclinat la 12°. Consumul de combustibil este, prin urmare, mai mic.

Modelul Renault Trucks K poate răspunde, de asemenea, cerințelor dumneavoastră de transport - indiferent dacă mărfurile sunt în vrac sau nu. Proiectat pentru construcții grele, se va adapta constrângerilor dumneavoastră datorită motorului său puternic și capacității mari de încărcare.

RENAULT TRUCKS K 520 - REUNION ISLAND - ST2D

Asigurați confortul și siguranța șoferilor dvs.

Conceput pe aceeași bază ca un camion de mare tonaj, modelul Renault Trucks C oferă tot confortul și siguranța pe care le puteți aștepta de la acest tip de vehicul. Accesul în cabină este facilitat de ușile care se deschid la 85° și de treptele sale aliniate, largi și antiderapante. O treaptă laterală suplimentară cu mâner pe acoperiș permite șoferului să verifice ușor și în siguranță încărcătura camionului.

Renault Trucks C cabin
Renault Trucks C steps

Poziția avansată a cabinei oferă o vizibilitate largă și o zonă spațioasă la bord, cu o lățime de peste 8 picioare, cu unul sau două paturi supraetajate. Toate comenzile vehiculului sunt centralizate în jurul volanului, astfel încât șoferii nu trebuie să își ridice niciodată ochii de la drum. Pentru siguranța lor și a încărcăturii pe care o transportă, aceștia se pot baza pe mai multe sisteme de asistență la condus - cum ar fi asistența la pornirea în rampă, controlul electronic al stabilității și frânarea automată de urgență.

Creșterea timpului de funcționare a vehiculului

În sprijinul activității de transport de mărfuri, Renault Trucks vă propune mai multe soluții pentru a reduce cheltuielile de întreținere. Atunci când trebuie să schimbați una dintre piesele vehiculului, puteți, de exemplu, să decideți să folosiți piese standard eXchange. În loc să înlocuiți piesa cu una nouă, Renault Trucks dispune de un sistem de economie circulară pentru reutilizarea pieselor vechi. Acestea sunt recondiționate în fabrica noastră specializată, urmează un protocol de recondiționare și sunt supuse unor teste stricte înainte de a fi repuse pe piață. Piesele noastre recondiționate oferă același nivel de performanță ca și cele noi și beneficiază de o garanție de 2 ani pentru piesele montate. De asemenea, acestea sunt mai puțin costisitoare decât piesele noi.

Puteți, de asemenea, să planificați costurile de întreținere pentru vehiculele din flotă, optând pentru un contract de întreținere. Bazat pe un plan de întreținere personalizat, durata contractului poate varia de la 2 la 7 ani și poate ajunge până la 155.350 de mile pe an. Acesta se adaptează la activitatea și la vehiculele dumneavoastră, în funcție de modelul și de utilizarea acestora.

Pentru a merge și mai departe, Renault Trucks propune un serviciu inovator de prevenire a imobilizării. Predict combină cele mai bune atuuri tehnologice și umane. Datele vehiculelor sunt introduse într-o platformă digitală dedicată, care va determina ce lucrări de întreținere trebuie efectuate în funcție de utilizare. Dacă este necesară o intervenție sau dacă o piesă s-a uzat, consilierul dumneavoastră vă va contacta pentru a programa o întâlnire înainte ca vehiculul să se defecteze. Prin urmare, puteți alege momentul în care vă duceți vehiculul la atelier, astfel încât să vă afecteze cât mai puțin posibil activitatea.

Transportul de mărfuri: reduceți consumul de combustibil

Conceput pentru a asigura o viteză optimă, consumând cât mai puțin combustibil posibil, gama Renault Trucks C dispune de o cutie de viteze automată Optidriver - care contribuie la reducerea consumului, în special datorită modului Fuel Economy. Cu Optifleet, soluția de gestionare inteligentă a flotei creată de Renault Trucks, puteți merge și mai departe în reducerea consumului. Aplicația este utilizată pentru a colecta date de consum specifice pentru fiecare vehicul și modul în care acestea sunt utilizate de șoferi. Puteți, de exemplu, să afișați "alerte de combustibil" în caz de consum excesiv, puteți vizualiza datele de consum în stand-by și puteți vedea de câte ori a fost apăsată pedala de frână. Prin geolocalizarea vehiculelor, puteți, de asemenea, să vă planificați călătoriile astfel încât acestea să fie cât mai eficiente posibil. În cazul în care un itinerar sau o comandă este modificată, puteți trimite un mesaj direct șoferului și puteți planifica un nou traseu cu o vizualizare clară a locației tuturor vehiculelor dvs.

Finanțați-vă cu ușurință vehiculele de transport de mărfuri

Transportul de mărfuri necesită o rentabilitate maximă. Ofertele de finanțare disponibile la Renault Trucks se adaptează nevoilor și constrângerilor dumneavoastră. Fie că optați pentru un leasing financiar, o închiriere-cumpărare sau o închiriere, consilierul nostru vă poate ajuta să păstrați fluxul de numerar și să vă optimizați capacitatea de împrumut.

Nu ezitați să ne contactați pentru o ofertă personalizată, în conformitate cu nevoile dumneavoastră.

FOR MORE INFORMATION, CONTACT US!

I agree that when submitting this form, Renault Trucks will store and keep my personal data as long as required to evaluate the information provided and in order to be able to contact me back about this specific subject. My data may also be transferred to Renault Trucks partners and distributors that will be able to handle my demand.
Set canonical URL
Off