Soluții de transport

Servicii de urgență și de pompieri: acționați în siguranță pe orice teren

Construction

Distribution

5min
Renault Trucks C with High Power Foam Fire appliances

În calitate de pompier, puteți fi solicitat în orice moment, pe toate fronturile și pe toate tipurile de teren. Renault Trucks vă pune la dispoziție know-how-ul său și experiența sa îndelungată în colaborarea cu meseria dvs. și cu carosierii pentru a vă ajuta să alegeți cele mai bune vehicule pentru serviciile de urgență (autocamion de pompieri, autocisternă, etc.). De asemenea, vă putem sfătui cu privire la serviciile care v-ar putea ajuta să îi protejați pe ceilalți în timp ce vă protejați pe voi înșivă.

Descoperiți gama noastră de vehicule pentru servicii de urgență

Renault Trucks colaborează cu stațiile de pompieri de peste un secol. Bazându-ne pe acest parteneriat de lungă durată, lucrăm în strânsă colaborare cu carosierii, astfel încât să vă putem oferi vehiculele cele mai potrivite, perfect concepute pentru intervențiile de urgență. Autovehiculele noastre Renaul Trucks Master, Renault Trucks D și D WIDE, Renault Trucks C și Renault Trucks K răspund cerințelor dumneavoastră, indiferent dacă sunteți chemați în oraș, pe șosea, la incendii de pădure sau de locuințe, pentru riscuri industriale sau operațiuni speciale.

Camioanele de pompieri: interveniți rapid, în orice împrejurare

Știm că puteți fi chemați să interveniți pe tot felul de terenuri. Prin urmare, este esențial să dispuneți de vehicule ușor de manevrat și compacte pentru operațiunile din oraș, cu o rază de întoarcere scurtă și un cuplu adecvat chiar și în treptele de viteză mai mici (900 rpm pentru Renault Trucks C).

m Aceasta este raza de întoarcere pentru camioanele noastre Renault D

Asigurarea unor condiții de lucru adecvate pentru pompieri

Pentru a proteja cât mai bine alte persoane, pompierii trebuie mai întâi să se protejeze pe ei înșiși și să se asigure că toate condițiile sunt adecvate. Prima etapă a unei operațiuni este pornirea autospecialei de pompieri! Acesta este motivul pentru care am conceput o cheie care nu poate fi pierdută. În plus, Renault Trucks a proiectat cele mai mici trepte posibile, facilitând astfel urcarea și coborârea șoferului și a pasagerilor.

La Renault Trucks Master, prima treaptă se află la doar 436 mm de sol.

Katell Simon Manager de produs

Ușile sale laterale se pot deschide până la 1270 mm în lățime. Toate vehiculele sunt livrate cu spații goale pe șasiu pentru echipamente esențiale utilizate în toate tipurile de scenarii, cum ar fi pompe de apă pentru autocisterne, echipamente de iluminat sau freze mari pentru incidente rutiere. Vehiculele dedicate luptei împotriva incendiilor sunt preechipate pentru a primi protecție termică, care îi protejează pe pompieri timp de 10 minute la 130°C în cazul în care camionul lor este înconjurat de foc.

Pompierii: profitați la maximum de parteneriatul nostru de lungă durată cu carosierii locali

Nevoile dumneavoastră în materie de vehicule depind de situația în care sunteți chemat. Acesta este motivul pentru care șasiurile noastre sunt concepute pentru a găzdui camionul de care aveți nevoie pentru toate scenariile. În vederea satisfacerii tuturor cerințelor, Renault Trucks se bazează pe șapte șasiuri de bază diferite, de la 3,3 la 33 de tone. Printre acestea se numără camionete de asistență rutieră, cum ar fi un Renault Trucks Master, camioane de pompieri de mare putere, cum ar fi Renault Trucks C sau K, dar și Renault Trucks D.

Partenerii noștri carosieri au acces la portalul carosierilor Renault Trucks - un website dedicat pe care pot fi găsite următoarele elemente:

  • Fișe tehnice detaliate pentru toate vehiculele
  • Desene la scara 1/20
  • Instrucțiuni de montaj

Acest lucru le ușurează munca și reduce timpii de execuție înainte de livrarea vehiculului. Această colaborare strânsă înseamnă, de asemenea, că ofertele noastre pot evolua în funcție de sarcinile care vă sunt încredințate și de așteptările profesionale.

Anticipați întreținerea autocamionului pentru a evita timpii morți ai vehiculului

Disponibilitatea vehiculelor și a pieselor de schimb este un punct cheie. Pentru a preveni indisponibilitatea vehiculelor și pentru a evita orice oprire neplanificată, Renault Trucks a dezvoltat un serviciu nou și inovator. Prin abonarea la un contract PREDICT, vehiculele vor fi înregistrate în cadrul unei platforme digitale, iar întreținerea acestuia va fi monitorizată îndeaproape și urmărită. În cazul în care se consideră că sunt necesare lucrări sau că o piesă trebuie înlocuită, consilierul dumneavoastră vă va contacta și va programa o revizie. Scopul nostru este de a reduce la minimum timpii de nefuncționare neplanificați ai vehiculelor.

Reduceți consumul vehiculelor pentru servicii de urgență

Consumul de combustibil reprezintă o cheltuială majoră pentru vehiculele de urgență. Pentru a vă gestiona mai bine flota, puteți alege să utilizați Optifleet - un serviciu inteligent de gestionare a flotei oferit de Renault Trucks. Cu ajutorul acestuia, vă puteți localiza vehiculele în timp real și vi se pot trimite informații specifice privind consumul vehiculelor și utilizarea acestora de către șoferi. Optifleet poate fi accesat prin intermediul unui website sau al unei aplicații pentru smartphone.

Set canonical URL
Off