Servicii

Instruirea și menținerea șoferilor și a echipelor dvs.

training and retaining your drivers and teams
PREGĂTIȚI-VĂ ECHIPELE CU SPECIALIȘTII NOȘTRI ȘI CU OPTIFUEL TRAINING

Deoarece șoferii dvs. sunt primii care lucrează cu vehiculele din flotă, aceștia trebuie să fie conștienți de obiectivele de rentabilitate economică. Instruirea lor în materie de conducere flexibilă și rațională vă ajută să vă păstrați activele și să controlați costurile de combustibil. Toate cursurile noastre sunt asigurate de specialiștii Renault Trucks.

 

PROGRAMUL OPTIFUEL: FORMAREA INSTRUCTORILOR DUMNEAVOASTRĂ, A ȘOFERILOR EXEMPLARI ȘI A MANAGERILOR DE FLOTĂ

Un pachet complet de 3 zile care reunește formarea în domeniul conducerii raționale pentru instructori și manageri de flotă. Programul cuprinde, de asemenea, o formare teoretică și practică în Optifuel Infomax (la sfârșitul sesiunii). Aceasta se concentrează pe modul în care stilul de conducere poate reduce în mod durabil consumul de combustibil.

Day-01

 

O abordare teoretică a conducerii

 • Se pune accentul pe stăpânirea tehnologiilor vehiculelor comerciale: sistemul de propulsie (manual, automat sau automatizat), comenzile (afișaj, tahograf digital etc.) și procedurile de încetinire (cu diferite tipuri de încetinitoare).
 • Parametrii care influențează consumul de combustibil.
 • Principiile-cheie ale unui comportament rațional.
Day-02

 

Punerea în practică a cunoștințelor teoretice

 • Prezentarea generală și predarea vehiculului.
 • Conducerea în condiții reale de încărcare completă.
 • Punerea în aplicare a conducerii raționale (accelerare, anticipare, schimbarea vitezelor etc.).
Day-03

 

Analizați datele de conducere cu ajutorul software-ului Optifuel

 • Kit Optifuel Infomax livrat.
 • Noțiuni de bază pentru a începe să utilizați Optifuel Infomax (configurare, analiza datelor extrase etc.) orientate în funcție de nivelul dvs. de familiarizare anterioară cu software-ul.

AVANTAJE PENTRU TOATĂ LUMEA:

Business Manager-ul, care poate observa foarte repede o reducere durabilă a consumului și poate genera un impuls real în ceea ce privește economiile de combustibil (și, prin urmare, emisiile de CO2).

 • Business managerii, care pot detecta foarte rapid o reducere durabilă a consumului de combustibil și sunt întotdeauna foarte interesați să genereze un impuls real în jurul economiilor de combustibil (și a emisiilor de CO2).
 • Instructorii/ monitorii / managerii de consum interni, care au beneficiat de o instruire cuprinzătoare și complet detaliată atât la fața locului, cât și în vehiculele clienților, pot împărtăși toată experiența lor cu șoferii care utilizează software-ul Optifuel Infomax.
 • Șoferii, care beneficiază de o instruire concretă și direct operațională, sunt capabili să îmbunătățească semnificativ confortul și siguranța la volan.

 

FORMARE OPTIFUEL: ÎMBUNĂTĂȚIREA ABILITĂȚILOR ȘOFERILOR ÎN MATERIE DE CONDUCERE RAȚIONALĂ

Acest curs de instruire de o zi le permite șoferilor să înțeleagă conducerea rațională prin stăpânirea tehnologiilor vehiculelor comerciale, urmată de punerea în aplicare în situații reale cu scopul de a reduce consumul de combustibil. O primă jumătate de zi pentru a stăpâni diferitele tehnologii:

 • Înțelegerea lanțului cinetimatic și stăpânirea deplină a comenzilor...
 • Parametrii care influențează consumul de combustibil.
 • Punctele cheie ale unui comportament rațional.

O a doua jumătate de zi pentru stăpânirea diferitelor tehnologii:

 • Conducerea cu o platformă complet încărcată într-o situație reală.
 • Aplicarea conducerii raționale (viteze mai mari, anticipare, schimbări de viteză etc.).

 

AVANTAJE PENTRU TOȚI:

 • Șoferii, care beneficiază de o instruire concretă și direct operațională care le permite să îmbunătățească semnificativ confortul și siguranța la volan.
 • Proprietarul afacerii, care poate constata o reducere rapidă a costurilor cu combustibilul și poate genera economii pe care să le reinvestească în activitatea sa.
driver training

ACCESORIILE NOASTRE PENTRU CAMIOANE RENAULT: UN CAMION ÎN IMAGINEA DUMNEAVOASTRĂ

Pentru a vă ușura viața de zi cu zi, Renault Trucks vă propune o gamă completă de accesorii de calitate, concepute pentru a răspunde celor mai largi nevoi ale dumneavoastră. Fie că este vorba de îmbunătățirea performanțelor vehiculului dumneavoastră, de protecția șoferului, a utilizatorilor drumului și a mărfurilor transportate, de asigurarea faptului că șoferii beneficiază de cel mai bun confort la bord... Așadar, faceți ca vehiculul dumneavoastră să fie unic: este nevoie doar de câteva clicuri pentru a găsi accesoriile necesare pentru a vă îndeplini toate așteptările.

Găsiți oferta noastră și rezervați-vă accesoriile aici.

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați, suntem aici pentru a vă ajuta.

Set canonical URL
Off