Soluții de transport

Îmbunătățiți în siguranță profitabilitatea transportului cu cisternele dvs.

Distribution

Long haul

5min
Tanker Transport Truck

Activitatea dvs. de transport necesită camioane pentru cisterne care să vă optimizeze sarcina utilă - având în vedere greutatea camionului și a echipamentului. Autocamioanele pentru cisternă pot fi utilizate pentru a transporta produse lichide în vrac sau materiale periculoase, astfel încât este necesar un nivel ridicat de siguranță atât pentru mărfuri, cât și pentru șoferi. Renault Trucks vă poate îndruma în alegerea vehiculelor și a serviciilor.

Camioane-cisternă: optimizați cursele datorită unei sarcini utile mai mari

Indiferent dacă transportați hidrocarburi, produse lichide în vrac sau sub formă de pulbere, ar trebui să folosiți camioane cât mai ușoare pentru a asigura o bună rentabilitate și pentru a optimiza sarcina utilă. Renault Trucks D WIDE (4x2 sau 6x2) sau D 4x2 se mândresc cu șasiuri foarte ușoare și răspund majorității constrângerilor legate de transportul cu cisterne - indiferent de mediu.

metri Aceasta este raza de întoarcere a gamei D, care a fost redusă pentru a îmbunătăți manevrabilitatea.
Tanker transporting oil Renault Trucks in Algeria

Dacă aveți nevoie de o capacitate de transport mai mare, am conceput Renault Trucks T Cisternă. Acesta este un vehicul în care cât mai multe elemente sunt realizate din aluminiu, ceea ce înseamnă că sunt mult mai ușoare:

  • Jante
  • Rezervorul de combustibil
  • Cuplajul roților

În plus, Renault Trucks T Cisternă este disponibil și în versiunea cu cabină joasă, care, de asemenea, economisește din greutate, păstrând în același timp confortul șoferului.

Versiuni cisternă există și pentru modelele Renault Trucks D și Renault Trucks D Wide. Acestea au jante din aluminiu, rezervoare de combustibil adaptate și un lonjeron liber pe partea dreaptă, astfel încât să poată fi instalat echipamentul de pompare al carosierului.

Pe scurt, modelele Renault Trucks Cisternă au fost configurate pentru o sarcină utilă excepțională. O sarcină utilă mai mare înseamnă mai multe mărfuri transportate în timpul fiecărei curse și, prin urmare, o rentabilitate îmbunătățită pentru activitatea dumneavoastră.

Asigurarea siguranței șoferilor și a mărfurilor

Dacă autocisternele dumneavoastră transportă produse periculoase, atunci siguranța joacă un rol important în activitatea pe care o desfășurați. Pentru a preveni orice risc, Renault Trucks T Cisternă se mândrește cu numeroase elemente de siguranță:

  • Baterie master, ușor accesibilă din spate și din afara cabinei
  • Amortizor de flăcări pe țeava de eșapament
  • Preechipat cu o plăcuță ADR evidențiată, care detaliază tipul și nivelul de pericol al mărfurilor transportate
  • Sistem de control al presiunii în pneuri
  • Scaun cu o suspensie longitudinală pentru a evita balansarea

În plus, Renault Trucks vă propune cursuri eficiente de pregătire la volan pentru șoferii dumneavoastră. Acest curs este predat de către experții noștri în cadrul programului Optifuel, permițându-vă nu numai să reduceți costurile de combustibil cu 15%, ci și să acționați asupra siguranței. Străduindu-se să aplice principiile de conducere eficientă, șoferii vor învăța să reducă riscurile de accidente.

Tanker transport driver driving wearing a yellow jacket for safety
Driver checking a tanker attached to a Renault Trucks tractor

Gestionați-vă flota de cisterne pentru a optimiza livrările

Având în vedere solicitările clienților și constrângerile impuse de condițiile de conducere și de siguranță pentru transportul cu cisterne, nu este întotdeauna ușor să optimizați utilizarea flotei. Datorită soluției inteligente Optifleet, Renault Trucks vă ajută să vă planificați deplasările, să urmăriți vehiculele, să vă informați dacă acestea se află într-o zonă ADR și, dacă este necesar, să atribuiți o sarcină sau să modificați direct un itinerar. În plus, cu Optifleet, veți avea acces la datele tehnice ale vehiculului (consum, utilizare), precum și la timpul total petrecut de șoferi pe drum. Toate aceste elemente vă vor ajuta să vă gestionați flota în cel mai profitabil mod posibil, pentru a vă securiza activitatea.

Descoperiți soluțiile noastre Optifleet

Creșterea timpului de funcționare a vehiculului

Transportul cu cisterna nu lasă loc pentru evenimente neprevăzute, mai ales atunci când este vorba de produse periculoase. Aici, la Renault Trucks, am folosit această observație ca bază pentru soluția noastră Predict - o ofertă care cuprinde servicii noi și inovatoare care ne permit să intervenim asupra camionului dvs. chiar înainte ca acesta să se defecteze. Cum funcționează? Datele vehiculului sunt salvate pe o platformă digitală dedicată. În funcție de utilizarea și starea vehiculului, platforma va programa intervenții și vă va avertiza consilierul. Acesta din urmă vă va contacta apoi și va stabili o întâlnire pentru a efectua orice operațiune de întreținere necesară, la o oră care vă convine și nu împiedică funcționarea companiei. Prin urmare, puteți rămâne competitiv și vă puteți asigura că autocisternele dumneavoastră rămân complet disponibile.

Finanțarea vehiculelor dumneavoastră de transport cu cisternă

Atunci când vă finanțați vehiculele cu Renault Trucks, sunteți sigur că veți avea de-a face cu profesioniști care cunosc perfect activitatea pe care o desfășurați și constrângerile acesteia. Contractele noastre sunt flexibile, se adaptează la nevoile dumneavoastră și vă mențin capacitatea de încărcare și fluxul de numerar - indiferent dacă optați pentru un leasing financiar sau pentru o închiriere-cumpărare.

Contactați echipele noastre acum pentru a primi o ofertă de preț și mai multe detalii despre ofertele noastre.

Set canonical URL
Off