Soluții de transport

Ce vehicul comercial ușor ar trebui să alegeți pentru livrări?

Distribution

5min
Renault Trucks Master Red Edition

Renault Trucks Master Red EDITION, disponibil sub formă de furgonetă, platformă cabină sau șasiu cabină, în funcție de aplicația dumneavoastră, a fost conceput pentru a ușura viața de zi cu zi a șoferilor în mediul urban și pentru a asigura rentabilitatea livrărilor. Descoperiți avantajele.

Renault Trucks Master Red EDITION poate fi adaptat pentru a răspunde cerințelor dumneavoastră

Indiferent de constrângeri, Renault Trucks Master va răspunde nevoilor afacerii dumneavoastră. Puteți alege din peste 350 de configurații diferite și sarcini utile de la 8 la 22 de metri cubi. În funcție de utilizarea dumneavoastră, Renault Trucks Master este disponibil în versiuni cu tracțiune față sau cu tracțiune spate.

  • Fie că circulați în mediul urban sau pe autostradă, versiunea cu tracțiune față permite o plăcere sporită a condusului și un consum mai mic de carburant;

  • versiunea cu tracțiune spate, disponibilă de la 3,5t la 4,5t, este perfectă pentru transportul de încărcături grele.

În ceea ce privește motorizările, puteți alege dintre 7 motoare diesel cu puteri cuprinse între 110 și 180 CP. Dacă vehiculele dumneavoastră parcurg un kilometraj mai mic pentru fiecare călătorie dus-întors sau dacă aveți nevoie să accesați LEZ (zone cu emisii scăzute), puteți opta pentru Renault Trucks E-Tech Master 100% electric, care asigură o autonomie de 200 km și oferă performanțe similare variantelor diesel.

De asemenea, furgonetele cu tracțiune față de 150 și 180 CP pot fi echipate cu AMT (transmisie manuală automatizată). Aceasta automatizează funcțiile de cuplare și decuplare a ambreiajului și de schimbare a treptelor de viteză. Funcționarea sa poate fi automată sau manuală, oferind un beneficiu real în oraș, deoarece reduce consumul de combustibil prin optimizarea schimbării treptelor de viteză pentru a evita turațiile excesiv de mici sau mari ale motorului și pentru a netezi variațiile de turație ale motorului. De asemenea, acest lucru reprezintă un avantaj și pe șosea, deoarece șoferul poate trece în orice moment de la AMT la modul manual pentru a beneficia de o mai mare repeziciune la depășiri, de exemplu. În plus, AMT este proactivă și se adaptează la topografia drumului, la modul de conducere și la reacțiile șoferului (pentru frânarea de urgență, de exemplu).

În calitate de lideri în domeniu, am încheiat parteneriate strânse cu mulți carosieri. Acest lucru înseamnă că, fie că este vorba de o variantă platformă-cabină sau de o variantă șasiu-cabină, un Renault Trucks Master poate fi adaptat complet la activitatea dumneavoastră pentru a vă ușura viața de zi cu zi.

froid

 

Asigurați o manipulare simplă și sigură a pachetelor

Ca versiune furgonetă, Renault Trucks Master a fost conceput pentru a face activitățile de încărcare și descărcare mai ușoare și mai sigure. Vehiculul este echipat cu mânere de acces în zona de încărcare, pe ușa laterală și pe ușa din spate. Intrarea și ieșirea sunt, de asemenea, mai ușoare datorită unei trepte de acces spate la 436 mm de la sol. Pragurile de încărcare spate și laterale sunt, de asemenea, cât mai joase posibil (începând de la 542 mm în spate și 499 mm în lateral). Ușile din spate pot fi deschise și blocate la 180° sau 270°, în funcție de necesități. Manipularea coletelor este mai sigură, datorită iluminării cu LED-uri în zona de încărcare și a funcției de alarmă anti-încărcare.

O alarmă anti-intruziune suplimentară menține coletele în siguranță în timp ce vehiculul este staționat. Alarmele volumetrice și perimetrale vă avertizează, de asemenea, în cazul unei probleme.

Livrează în siguranță

Șoferii dumneavoastră sunt supuși unor constrângeri considerabile, în special atunci când lucrează în oraș. Renault Trucks Master dispune de tehnologia necesară pentru a spori siguranța șoferului într-un mediu constrâns. În ceea ce privește siguranța activă, Renault Trucks Master este echipat în mod standard cu controlul stabilității ESP și cu sistemul de asistență activă la frânarea de urgență AEBS. De asemenea, poate fi echipat cu un sistem de asistență la menținerea benzii de rulare (inclusiv în caz de vânt puternic), asistență la pornirea în pantă și camere și senzori de asistență la parcare față și spate.

master distribution

În ceea ce privește siguranța pasivă, una dintre principalele probleme întâlnite atunci când se fac livrări în oraș sunt unghiurile moarte. Oglinda retrovizoare interioară a Renault Trucks Master este de tip "cu unghi larg" pentru a ocoli această problemă. De asemenea, toate oglinzile retrovizoare pot fi echipate cu un "avertizor de unghi mort" care se aprinde pentru a avertiza șoferul cu privire la obiectele sau persoanele situate în unghiurile moarte. În fine, Renault Trucks Master este foarte manevrabil datorită lățimii sale totale reduse și a razei de virare care este una dintre cele mai bune de pe piață.

Beneficiați de rețeaua noastră de specialiști dedicați

Rețeaua noastră este specializată în aplicații pentru vehicule utilitare grele și vehicule utilitare ușoare. Experții noștri sunt familiarizați cu domeniul dumneavoastră de activitate, cu cerințele și provocările pe care le aveți și vă pot ajuta să găsiți vehiculul (vehiculele) cel mai potrivit pentru afacerea dumneavoastră. Datorită parteneriatelor noastre cu cei mai importanți constructori de caroserii, vă putem ajuta, de asemenea, să proiectați un LCV personalizat care să corespundă perfect cerințelor dumneavoastră.

Asistența noastră 24/7 înseamnă că vă puteți concentra asupra afacerii dumneavoastră. De asemenea, vă oferim un program de întreținere personalizat și un contract de service adaptat la utilizarea vehiculelor dvs. Vă puteți bucura de o garanție de 2 ani pentru piese și manoperă, ceea ce înseamnă că puteți lucra cu toată liniștea.

De asemenea, suntem aici pentru a vă sprijini cu servicii specializate de asigurare și finanțare pentru achiziționarea, leasingul și asigurarea Renault Trucks Master. Cu Renault Trucks Financial Services, vă putem oferi un contract de întreținere și service, finanțare și asigurare în cadrul aceluiași pachet unic de ofertă globală.

Nu ezitați să ne contactați pentru a beneficia de asistență personalizată.

Sunt de acord ca, atunci când trimit acest formular, Renault Trucks să stocheze și să păstreze datele mele personale atât timp cât este necesar pentru a evalua informațiile furnizate și pentru a mă putea contacta din nou cu privire la acest subiect specific. De asemenea, datele mele pot fi transferate către partenerii și distribuitorii Renault Trucks care vor fi în măsură să se ocupe de cererea mea.
Set canonical URL
Off