Soluții de transport

Transportul de materiale în condiții de siguranță la un cost mai mic

Construction

5min
Renault Trucks C

În calitate de proprietar de afacere în sectorul construcțiilor, vi se cere adesea să lucrați pe șantiere accidentate și să livrați materiale greoaie în locuri greu accesibile. Aveți nevoie de vehicule robuste, cu o sarcină utilă mare, de caroserii bine adaptate la activitatea dvs. și de servicii care să vă reducă costurile de utilizare. Renault Trucks vă oferă toate acestea și vă ajută să alegeți echipamentul cel mai bine adaptat nevoilor dumneavoastră.

Transportul materialelor: găsiți cele mai bune specificații pentru activitatea dumneavoastră

Lumea construcțiilor cuprinde multe realități diferite. Renault Trucks oferă soluții adaptate nu numai la diferitele tipuri de șantiere, ci și la diferitele materiale transportate - cu mai multe modele și combinații posibile. În funcție de cerințele de tonaj și de putere, vă putem îndruma către patru modele de vehicule diferite:

  • Renault Trucks Master 4x2 sau 4x4 (de la 3,3 t la 7,5 t).
  • Renault Trucks D Cab 6,9 ft. 4x2 sau 4x4 (de la 7,5 t la 16 t)
  • Renault Trucks C Cab 7,55 ft. 6x4 (18 t până la 19 t)
  • Renault Trucks C Cab 8.2 ft. 8x2*6 Tridem (32 t până la 80 t)
Renault Trucks Master Construction
Renault Trucks D Construction

Renault Trucks C 8x2*6 Tridem 8x2*6 a fost dezvoltat special pentru a răspunde nevoilor de transport de materiale și pentru o configurație platformă-gru. Proiectat pe baza unui șasiu 6x4, a fost echipat cu o axă suplimentară în spate. Aceasta poate fi ridicată și coborâtă și este un element de ghidare care permite o mai bună manevrabilitate, deoarece reduce raza de virare cu 15%.

Vehiculul este mai ușor de manevrat decât un 8x4 și are o capacitate de încărcare mai mare decât un 6x4.

Transmisia cu dublă reducere PMR2191, a cărei greutate este similară cu cea a unei transmisii cu o singură reducere, permite o sarcină utilă suplimentară de 200 kg.

Optați pentru caroseria care se potrivește cel mai bine echipamentului dumneavoastră de transport de materiale

Pentru a putea adapta cât mai bine caroseria sau platforma care se potrivește activității desfășurate, Renault Trucks acordă o atenție deosebită colaborării sale cu carosierii. Șasiurile noastre sunt preinstalate cu cârlige și plăci de-a lungul șasiului, pentru a securiza asamblarea și a garanta o fiabilitate maximă. Pentru vehiculele pe care se instalează o macara, am montat deja plăci de fixare, am pre-cablat șasiul și în cabină și am eliberat un spațiu pe șasiu pentru piciorul macaralei.

Instalarea noastră standard include o unitate electronică de control al caroseriei (BBM), pentru a asigura operațiunile macaralei sau ale stabilizatorului. Această unitate de control informează șoferul cu privire la starea fiecărui element de caroserie, prin intermediul unui ecran de pe panoul de bord. Toate acestea ușurează munca carosierilor și înseamnă că puteți avea caroseria pe care o doriți, cu un timp de execuție mai scurt.

Livrare sigură a materialelor la fața locului

Livrarea materialelor pe șantier nu este un lucru care trebuie luat cu ușurință. Șantierele de construcții se află adesea pe terenuri accidentate, noroioase, greu accesibile, cu pante care uneori pot fi destul de abrupte. Șoferii trebuie să dispună de vehicule robuste, ușor de manevrat.

° Acesta este unghiul de atac pentru Renault Trucks C Tridem, care reduce riscul de deteriorare sub șasiu.

Bara de protecție este realizată 100% din oțel, iar garda la sol poate ajunge până la 12,3 inci sub punte și 17,3 inci sub rezervorul de combustibil.

Pentru a asigura siguranța în cadrul șantierelor, șoferii pot conta pe mai multe sisteme de asistență la condus pe modelele Renault Trucks C:

  • Cutia de viteze automată Optidriver cu un mod off-road pentru conducerea pe șantier
  • Sistemul Optitrack pentru îmbunătățirea funcționării motorului între 0 și 20 mile/h
  • Accelerator manual pentru a evita trepidațiile pe teren accidentat
  • Optibrake, cea mai puternică frână de motor de pe piață
  • Frână de parcare electrică și automată pentru a securiza încărcarea

În timpul încărcării și descărcării, șoferii camioanelor cu benă pot monitoriza în siguranță operațiunile datorită unei trepte laterale și a ghidonului plasat pe acoperiș. Odată întorși pe drum, șoferii se pot bucura de calitatea și confortul așteptat de la un camion de mare tonaj, cu o cabină spațioasă și suficient confort pentru a petrece mai multe nopți. Scopul este ca șoferii să poată face față tuturor tipurilor de situații și să gestioneze mai multe călătorii în cele mai bune condiții posibile.

Reducerea costurilor de utilizare

Pentru a utiliza cât mai bine șoferii și vehiculele companiei, Renault Trucks a dezvoltat Optifleet - un instrument de gestionare a flotei. Prin geolocalizarea camioanelor și transmiterea datelor de conducere, vă puteți organiza deplasările cât mai eficient posibil sau le puteți schimba în ultimul moment, dacă este necesar.

Descoperiți soluțiile noastre Optifleet

Gestionarea evenimentelor neprevăzute este grozavă, evitarea lor este și mai bună! Renault Trucks a dezvoltat noul său serviciu, Predict, pentru a evita defecțiunile și imobilizările neprevăzute. Prin combinarea expertizei umane și a inovațiilor digitale, uzura vehiculelor poate fi anticipată și defecțiunile pot fi prevenite înainte ca acestea să se producă. Atunci când un autocamion necesită întreținere, consilierul dumneavoastră vă va contacta și va stabili cel mai bun moment pentru un service - un moment în care imobilizarea vehiculului este cel mai puțin deranjantă pentru activitatea companiei.

Tot în vederea anticipării și protejării activității pe care o desfășurați, Renault Trucks vă propune planuri de întreținere personalizate la preț fix. Durata intervenției este stabilită în avans, în momentul programării, iar toate piesele de schimb și manopera sunt în garanție, pentru a asigura o durată de viață lungă și performanțe ridicate pentru vehiculele din flotă.

Găsiți cel mai potrivit program de finanțare pentru activitatea de transport de materiale

De asemenea, Renault Trucks este disponibil pentru a vă ajuta să vă finanțați vehiculele. Ofertele noastre de finanțare și de asigurare au fost special concepute pentru profesioniștii din domeniul transportului de materiale și se pot adapta la dimensiunea și activitatea companiei- ajutându-vă astfel să vă mențineți capacitatea de împrumut și fluxul de numerar. În funcție de nevoile dumneavoastră, puteți opta pentru soluții de închiriere-cumpărare sau de leasing financiar. Vă vom ajuta, desigur, să găsiți cea mai bună opțiune pentru afacerea dvs.

Nu ezitați să ne contactați pentru consiliere și pentru a afla mai multe despre ofertele noastre.

FOR MORE INFORMATION, CONTACT US!

I agree that when submitting this form, Renault Trucks will store and keep my personal data as long as required to evaluate the information provided and in order to be able to contact me back about this specific subject. My data may also be transferred to Renault Trucks partners and distributors that will be able to handle my demand.
Set canonical URL
Off