Raport

7 puncte cheie de care trebuie să țineți cont atunci când treceți la camioanele electrice

Electromobility

Renault Trucks E-Tech range

Pentru a ajuta companiile de transport și distribuție să facă tranziția către electromobilitate cu toată liniștea, iată 7 puncte cheie de luat în considerare înainte de a lua decizia finală. Acestea au fost pregătite de experții Renault Trucks pe baza unui feedback extins al utilizatorilor.

 

1. VERIFICAȚI DACĂ ELECTROMOBILITATEA ESTE POTRIVITĂ PENTRU AFACEREA DVS.

Ce distanță parcurg vehiculele dvs. într-o zi, se întorc la depozit la sfârșitul zilei, cu ce restricții de acces în centrul orașului operați, livrările dvs. se fac în timpul zilei sau noaptea, există subvenții guvernamentale disponibile.... Există multe întrebări la care trebuie să răspundeți înainte de a trece la camioanele electrice. Dar asta nu este o problemă, deoarece consilierul Renault Trucks vă poate ajuta să treceți totul în revistă și vă poate sfătui cu privire la camionul electric cel mai potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

2. ALEGEȚI TIPUL POTRIVIT DE CAMION ELECTRIC

În funcție de încărcăturile transportate, de greutatea camionului, de topografie, de condițiile meteorologice, de cerințele de autonomie, de timpul de încărcare a bateriei și de factorii de cost total de proprietate (TCO), există mai multe tipuri de camioane electrice din care puteți alege. Fiecare dintre ele are un scenariu de funcționare optimă particular, așa că, la fel ca și până acum, Renault Trucks vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să analizați condițiile specifice de utilizare.

3. IDENTIFICAȚI OPȚIUNEA OPTIMĂ DE FINANȚARE

În mod evident, costul unui camion electric are un impact inevitabil asupra modelelor financiare ale companiilor de transport! Dar vestea bună este că acest impact poate fi compensat prin utilizarea unei forme de finanțare adecvate: împrumut standard, leasing/leasing buy (LOA), leasing financiar etc. Ultimul dintre acestea poate beneficia, de asemenea, de subvenții guvernamentale în unele țări.

4. UTILIZAȚI CEL MAI ADECVAT SISTEM DE ÎNCĂRCARE A BATERIEI

Autocamioanele electrice de la Renault Trucks pot fi reîncărcate foarte simplu, folosind o priză obișnuită de curent alternativ (pentru Renault Trucks Master) sau o priză industrială trifazată (pentru camioanele D și D Wide). Durează între șase și douăsprezece ore, și mai puțin de două ore folosind o stație de încărcare rapidă, pe care o puteți instala la sediul dvs. cu ajutorul unuia dintre partenerii noștri autorizați în domeniul electrotehnic. Toate autocamioanele noastre sunt, de asemenea, pe deplin compatibile cu stațiile de încărcare publice.

7 KEY POINTS TO CONSIDER WHEN SWITCHING TO ELECTRIC TRUCKS

 

5. AJUTAȚI-I PE ȘOFERII DVS. SĂ SE ADAPTEZE LA CAMIOANELE ELECTRICE

Operarea unui autocamion electric nu reprezintă, de obicei, o problemă pentru șoferi, cei mai mulți dintre ei fiind foarte bucuroși să facă tranziția la electromobilitate. Cu toate acestea, instructorii noștri experți sunt disponibili pentru a oferi sprijin specializat în domenii precum tehnicile de conducere ecologică pentru a optimiza autonomia bateriei (accelerare ușoară, frânare regenerativă etc.).

6. ECHIPAȚI-VĂ AUTOCAMIONUL ELECTRIC

În funcție de utilizarea pe care intenționați să o dați autocamionului, Renault Trucks furnizează ansamblul cabinei și șasiului pentru ca producătorul de caroserie să instaleze echipamentele și accesoriile de care aveți nevoie, fie că este vorba de refrigerare, de o macara sau de un camion de gunoi. Din nou, suntem întotdeauna aici pentru a ajuta clienții să aleagă soluția potrivită și furnizorul de servicii potrivit.

7. OBȚINEȚI O DURATĂ DE VIAȚĂ MAXIMĂ DE LA BATERIILE DVS.

Acest ultim punct este crucial în operațiunile de zi cu zi ale oricărei companii de transport: fiecare camion electric trebuie să ofere putere maximă, indiferent de vârsta bateriei. Acesta este motivul pentru care contractele Renault Trucks garantează că bateriile vehiculelor vor menține până la 80% din capacitatea energetică a bateriei (pentru gamele D Z.E și D Wide Z.E) pe toată perioada de funcționare a contractului. Și asta este ceva ce niciun alt constructor nu poate oferi!

7 key points to switch to electric trucks teaser

Descărcați lista de verificare și pregătiți-vă să treceți la electromobilitate!

Set canonical URL
Off