Soluții de transport

Operațiuni de întreținere rutieră sigure și eficiente

5min
Renault Trucks D

Indiferent dacă activitatea dvs. include întreținerea drumurilor, deszăpezirea, operațiuni de tractare a vehiculelor avariate sau chiar toate trei, aveți nevoie de vehicule bine adaptate, care să fie eficiente și să asigure siguranța tuturor. Descoperiți ofertele Renault Trucks și beneficiați de o asistență personalizată care să răspundă tuturor nevoilor dumneavoastră.

Vă puteți baza pe vehicule special concepute pentru întreținerea drumurilor

Serviciile de întreținere a drumurilor necesită vehicule cu o caroserie foarte specifică. Colaborând îndeaproape cu carosierii, Renault Trucks își echipează în prealabil vehiculele în funcție de modul în care intenționați să le folosiți, ceea ce ușurează munca carosierilor și reduce timpul de carosare. De exemplu, Renault Trucks propune în gama D modele specifice pentru măturatoare, care dispun de o bară transversală și de lonjeroane degajate pentru a elibera spațiu pentru echipamentul de curățare (măturătoare, aspirator, suflantă).

Renault Trucks D

În cazul modelelor Renault Trucks C sau K utilizate pentru deszăpezire, partea frontală a camionului are o adâncitură specială în grila radiatorului și întărituri pentru fixarea lamei. Pentru frezele care nu transportă încărcături grele, Renault Trucks D poate fi echipat cu o bară de protecție specială din oțel 100% pentru o mai bună rezistență la impact.

Renault Trucks C
Renault Trucks C

 

Asigurați siguranță maximă pentru angajații dumneavoastră și pentru utilizatorii drumurilor

Întreținerea drumurilor implică lucrul în mijlocul altor utilizatori în situații care pot fi uneori destul de complicate. Instrumentul de lucru trebuie să fie suficient de sigur pentru utilizarea zilnică de către angajații dvs. și pentru ceilalți utilizatori ai drumurilor. Acesta este motivul pentru care vehiculele Renault Trucks sunt atent studiate, pentru a asigura o vizibilitate excelentă prin parbriz, datorită oglinzilor retrovizoare și frontale cu unghi larg. Gama D poate fi, de asemenea, echipată cu "uși de vizibilitate", care au un geam în partea inferioară a ușii laterale pentru a vizualiza mai bine bicicliștii și pietonii. În mod similar, am instalat anumite elemente de siguranță la cabine, cum ar fi faruri suplimentare, semnale luminoase și lumini de lucru.

Renault Trucks C

Gestionați-vă flota în funcție de nevoile dumneavoastră

Indiferent dacă întreținerea drumurilor a fost programată sau nu, aceasta poate fi supusă anumitor riscuri. Datorită soluției inteligente de gestionare a flotei Optifleet, aveți posibilitatea de a urmări toate vehiculele dumneavoastră direct prin intermediul smartphone-ului, tabletei sau desktop-ului, de a primi informații despre conducere sau despre șoferi și de a-i contacta pe aceștia din urmă pentru a-i informa cu privire la alte lucrări. Optifleet vă permite, de asemenea, să compilați date privind consumul și utilizarea vehiculelor: utilizarea excesivă a vitezelor lente, nivelul de anticipare a șoferului etc. Veți fi alertat în caz de consum excesiv și puteți urmări toți șoferii și performanțele lor pe termen lung prin intermediul instrumentului Ecoscore.

Optimizați întreținerea camioanelor de întreținere a drumurilor

Optați pentru reparații mai ieftine

În cazul în care o piesă a vehiculului trebuie înlocuită sau reparată, Renault Trucks vă oferă o alternativă la piesele noi prin oferta eXchange. Acest proces eXchange constă în recondiționarea pieselor prin înlocuirea tuturor componentelor uzate sau deteriorate cu piese originale certificate. Noile componente sunt testate pentru a asigura același nivel de performanță ca și piesele noi. Acestea beneficiază de o garanție de doi ani pentru piese, inclusiv manopera. Acest sistem este atât economic, cât și ecologic și se înscrie în demersul de dezvoltare durabilă al Renault Trucks.

Creșteți durata de funcționare a vehiculului

Pentru a asigura disponibilitatea maximă a vehiculelor, Renault Trucks a lansat un serviciu de întreținere preventivă. Datorită Predict, vehiculele dumneavoastră sunt monitorizate de o platformă digitală, concentrându-se pe anumite puncte sau piese care se uzează ușor. Atunci când este necesară o reparație, sistemul vă informează consilierul. Acesta vă va contacta apoi pentru a programa operațiunile de întreținere, astfel încât activitatea de zi cu zi să fie cât mai puțin perturbată.

Programați întreținerea vehiculului

Camioanele de întreținere a drumurilor și camioanele municipale au cicluri de viață lungi. Pentru a asigura niveluri de performanță adecvate pe termen lung, Renault Trucks vă propune planuri de întreținere personalizate. Fiecare contract durează între 2 și 7 ani și variază până la 250.000 km pe an. Acestea sunt adaptate fiecărui vehicul în funcție de modelul și de utilizarea acestuia. Pot include operațiuni de întreținere preventivă pentru a reduce cheltuielile de imobilizare.

Renault Trucks d

Finanțați-vă vehiculele în funcție de utilizarea lor

Vehiculele dedicate întreținerii drumurilor și echipamentele acestora necesită adesea un buget mare. Pentru a vă sprijini în cel mai bun mod posibil în ceea ce privește finanțarea, Renault Trucks vă propune mai multe soluții în bilanț sau în afara bilanțului, în funcție de ceea ce este cel mai interesant pentru dumneavoastră. De la închiriere la împrumuturi sau închiriere-cumpărare, consilierul Renault Trucks va evalua cele mai bune soluții pentru a vă finanța și asigura vehiculele.

Set canonical URL
Off