Servicii

Asigurarea disponibilității vehiculelor dvs. cu serviciile noastre de uptime

Renault Trucks T on the road

Pentru Renault Trucks, rentabilizarea instrumentului de lucru înseamnă optimizarea planificării întreținerii și evitarea celor mai multe opriri neplanificate. Cu toate acestea, tehnologiile și soluțiile în curs de dezvoltare fac din ce în ce mai mult posibil să ajute la predicția a ceea ce înainte era imprevizibil.

Renault Trucks T High service station

 

PLAN DE ÎNTREȚINERE PERSONALIZAT

Acest plan este definit și implementat de către coordonatorul dumneavoastră expert, pe baza parametrilor și a profilului real al vehiculului.

  • Planificarea întreținerii și consolidarea operațiunilor de întreținere sunt concepute pentru a minimiza timpii de oprire.
  • Performanțele inițiale ale autovehiculului sunt menținute, iar valoarea de revânzare a acestuia este crescută prin utilizarea unor piese de schimb originale aprobate fiabile și robuste, acoperite de o garanție extinsă de 2 ani.

PLANIFICAȚI DIN TIMP, FĂCÂND DIN ÎNTREȚINERE O PRIORITATE

Cu planul de întreținere care monitorizează uzura componentelor și avertizează din timp asupra posibilelor defecțiuni, Renault Trucks maximizează timpul de funcționare și potențialul vehiculului dumneavoastră. PREDICT vă permite să vă gestionați afacerea și activitatea cu toată liniștea!

Assurer
Un program de întreținere dinamic

 

 

Assurer
Cel mai "precis" mod de măsurare a uzurii

 

Assurer
Un management adaptat pentru a face față defecțiunilor neprevăzute

ACTUALIZĂRI DE LA DISTANȚĂ PENTRU A SIMPLIFICA VIZITELE LA ATELIER

Pre-diagnosticare, corecții de service și actualizări ale flotei: această soluție, inclusă în oferta PREDICT, vă economisește timp și garantează disponibilitatea maximă a vehiculului  prin evitarea vizitelor inutile la service.

 

PRELUNGIȚI ODI-ul cu motoare ODI* DE13 până la 150.000 km

Intervalele noastre de schimb de ulei pentru motoarele DE13* (opțiune) au fost extinse la 150.000 km (în loc de la fiecare 100.000 km sau 12 luni). Acest lucru are ca rezultat costuri contractuale mai mici (manoperă și piese), un program de întreținere care limitează timpii morți în ateliere, precum și economii suplimentare de combustibil.

* Interval optimizat de schimbare a uleiului.

 

DEPANARE 24/7

Cu o rețea de experți care vă răspund în 16 limbi, sunteți asistat personal de un coordonator care va rămâne singurul dvs. contact pe toată durata operațiunii de asistență.

Indiferent de unde sunați, acest coordonator vă geolocalizează cu ajutorul butonului 24/7 din cabina vehiculului* și vă ține la curent cu sosirea reparatorului Renault Trucks.

Reparațiile în caz de pană sunt efectuate de tehnicieni special instruiți în reparații rutiere, care utilizează vehicule specifice și lucrează cu instrumente de diagnosticare dedicate.

* În funcție de opțiunile camionului.

24-7

 

24-7

ASISTENȚĂ LA REMORCARE

Renault Trucks Financial Services vă pune la dispoziție acest serviciu de asistență complet, fiabil și ușor de utilizat, menținând liniștea dumneavoastră și a șoferului în cazul în care este necesară tractarea.

  • Disponibil 24 de ore pe zi și 7 zile pe săptămână în toată Europa.
  • În versiunea "extinsă", sunt asigurate servicii pentru șofer (transport, cazare, repatriere etc.).
  • Pachetul de asistență pentru remorcare este oferit ca opțiune în cadrul contractelor de întreținere Start & Drive, dar este disponibil și pentru clienții care nu au aceste contracte.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați

contact renault trucks
Vehiculele dvs. sunt întotdeauna gata de utilizare, astfel încât vă puteți concentra asupra afacerii dvs. cu toată liniștea.
Set canonical URL
Off