Servicii

Optimizarea costului total de proprietate al vehiculului

Optimiser le coût de possession de vos véhicules

CONTRACTE START & DRIVE

Sprijinit de gama sa de contracte de întreținere personalizate, Renault Trucks vă însoțește pe toată durata de viață a vehiculului dumneavoastră, asigurându-vă că puteți conta pe disponibilitatea maximă a instrumentului de lucru în timp. Fiecare contract, valabil între 2 și 7 ani și până la 250.000 km anual, este adaptat la cerințele vehiculului în funcție de fiecare model și domeniu de activitate. Patru tipuri de contracte sunt disponibile pentru a satisface orice nevoie.

contrats

 

PACHETE DE OPȚIUNI PENTRU A VĂ PERSONALIZA CONTRACTUL

Toate contractele Start & Drive sunt disponibile până la 6 pachete de opțiuni pentru a se potrivi cu volumul de întreținere necesar în funcție de fiecare situație și cerință dictată de fiecare perioadă din ciclul de viață al vehiculului dumneavoastră:

 • Pachet de completare
 • Pachet de reglementare
 • Pachet Vision
 • Pachet de pregătire
 • Pachet remorcare
 • Pachet hayon

Luați legătura cu reparatorul autorizat Renault Trucks pentru o ofertă care să acopere toate nevoile posibile,

 

ASISTENȚĂ LA REMORCARE

Renault Trucks Financial Services vă oferă o asistență completă, fiabilă și ușor de utilizat pentru a vă păstra liniștea dumneavoastră și a șoferilor în caz de pană sau de tractare.

 • Disponibilă non-stop și 7 zile pe săptămână în toată Europa.
 • Pachetul de asistență la tractare este disponibil ca opțiune în cadrul termenilor contractelor de întreținere Start & Drive, dar este disponibil și pentru clienții fără aceste contracte.

ASISTENȚĂ EXTINSĂ PENTRU REMORCARE În versiunea sa "extinsă", garanția de asistență la tractare acoperă toate serviciile pentru șoferi, cum ar fi transportul, cazarea sau repatrierea.

 

SOLUȚII DE FINANȚARE: O SOLUȚIE CUPRINZĂTOARE ȘI COMPETITIVĂ

Finance

Renault Trucks Financial Services propune mai multe formule de finanțare pentru vehicule și piese de caroserie, precum și contracte de asigurare și de service care acoperă toate componentele vehiculului (inclusiv echipamentele auxiliare).

De exemplu, vă oferim o opțiune de leasing financiar dedicat all-in-one, care vă oferă un control total al TCO (Total Cost of Ownership), fără surprize neplăcute. Consilierii noștri vă stau la dispoziție pentru a vă ajuta să alegeți cea mai potrivită opțiune disponibilă.

CREDIT STANDARD Rambursările dumneavoastră sunt eșalonate pe o perioadă prestabilită și amortizate în bilanț.

CREDIT  Prețul de vânzare, inclusiv TVA, este acoperit integral de finanțare. După plata ultimei rate, puteți deveni proprietarul vehiculului pentru valoarea reziduală.

LEASING FINANCIAR Valoarea chiriei se calculează în funcție de durata de utilizare (stabilită în funcție de nevoile dumneavoastră de exploatare). Apoi returnați vehiculul la sfârșitul perioadei de închiriere, după ce ați respectat kilometrajul prevăzut.

ÎNCHIRIERE ȘI SERVICII: oferta cuprinzătoare Noi ne ocupăm de tot. Vehiculul închiriat nu apare în bilanțul dumneavoastră, iar plățile lunare sunt înscrise ca și cheltuieli de exploatare. Puteți combina chiria cu contractul de întreținere și soluțiile de asigurare stabilite în funcție de activitatea dumneavoastră. La finalul contractului, pur și simplu returnați vehiculul, după ce ați respectat kilometrajul prevăzut.

 

ASIGURAȚI SUSTENABILITATEA COMPANIEI DVS. CU ASIGURAREA NOASTRĂ

Ofertele de asigurare Renault Trucks acoperă toate riscurile asociate vehiculului și utilizatorului / proprietarului acestuia, precum și riscurile financiare. Acestea sunt adaptate la cerințele specifice ale companiei dvs. pentru a vă asigura că beneficiați de o acoperire fiabilă și avantajoasă:

 • Posibilitatea de a asigura un singur vehicul sau o întreagă flotă
 • Protecție extinsă pentru evenimente neprevăzute
 • Procesare rapidă a daunelor

4 FORMULE PRINCIPALE DE ASIGURARE, DISPONIBILE ÎN FUNCȚIE DE ȚARĂ

Asigurare pentru pierderi financiare În cazul pierderii totale a vehiculului, această formulă acoperă orice diferență între suma totală plătită de asigurătorul dumneavoastră și valoarea contabilă reziduală a leasingului, până la valoarea facturii originale.

Răspundere civilă Acoperă daunele cauzate terților.

 

Asigurarea de daune Acoperă daunele produse vehiculului (în timpul accidentelor, șocurilor, furtului sau tentativei de furt, incendiilor, pagubelor cu sau fără terți), la valoarea de piață reală a acestuia.

Asistență la remorcare Acoperă costurile asociate cu tractarea vehiculului în cazul unei defecțiuni sau al unui accident.

MAI MULT DE 20.000 DE VEHICULE DISPONIBILE CU LOCAȚIA DIN CLOVIS

Rețeaua de închiriere de vehicule comerciale și industriale Renault Trucks, Clovis Location vă oferă avantajele unui serviciu local cu peste 200 de puncte de închiriere în Franța.

Clovis Location este:

 • O flotă de peste 20.000 de vehicule în toată Europa.
 • Vehicule de la 2,8 la 40 T, dedicate activităților de livrare, inclusiv în domeniul frigului, al mediului și al construcțiilor.
 • Profesioniști axați pe așteptările specifice ale întreprinderilor.
 • Satisfacerea nevoilor adaptate tuturor sectoarelor de activitate: industrie, colectivități, transport, comerț, artizanat etc.

Găsiți peste 20.000 de vehicule disponibile în Europa pe https://www.clovislocation.com/.

Dacă aveți întrebări sau doriți informații suplimentare, contactați-ne acum.

Contactați

Sunt de acord ca, atunci când trimit acest formular, Renault Trucks să stocheze și să păstreze datele mele personale atât timp cât este necesar pentru a evalua informațiile furnizate și pentru a mă putea contacta din nou cu privire la acest subiect specific. De asemenea, datele mele pot fi transferate către partenerii și distribuitorii Renault Trucks care vor fi în măsură să se ocupe de cererea mea.
Set canonical URL
Off