Raport

Cum se finanțează un camion electric?

#JoinTheGoodMove

Electromobility

4min
Renault Trucks E-Tech range

Cât costă un autocamion electric? Nu este scump? Renault Trucks vă răspunde la toate întrebările despre costurile reale de exploatare a unui vehicul electric, astfel încât să puteți vedea problema din toate unghiurile.

 

Cum să cumpăr și să finanțez vehiculul meu electric?

Camion complet (camion + baterii)
Cumpărați și dețineți-l Închiriere și utilizare
Cu o rată standard Cu un leasing financiar, puteți deține autocamionul la sfârșitul contractului sau îl puteți returna Cu un leasing operațional, returnați autocamionul la sfârșitul contractului

 

#SWITCHTOELECTRIC

Știm că una dintre barierele care îi împiedică pe clienții noștri să "treacă la electricitate" este prețul autocamionului și impactul asupra modelului lor general de afaceri. Înțelegem că trebuie să îi sprijinim cu soluții financiare, adaptate nevoilor lor. Pentru a le permite clienților săi să realizeze cu ușurință tranziția energetică, Renault Trucks Financial Services oferă o gamă de opțiuni de finanțare și este important să le discutăm foarte devreme în procesul de achiziție. Soluțiile financiare pot varia de la o țară la alta, în funcție de normele și reglementările locale. Cu toate acestea, există în principal trei oferte disponibile în funcție de nevoile specifice și de utilizarea clientului:

  • Creditul în rate standard: clientul deține autocamionul electric la sfârșitul perioadei contractuale.
  • Leasing financiar: clientul decide să își ia în leasing vehiculul electric și, la sfârșitul perioadei contractuale, poate alege să returneze vehiculul sau să îl cumpere în schimbul plății valorii reziduale a acestuia.
  • Leasing operațional: clientul optează pentru închirierea vehiculului său electric și doar îl returnează la sfârșitul perioadei contractuale.

Costul unui vehicul electric trebuie studiat în ansamblu, în sensul că trebuie luat în considerare mai degrabă costul total de proprietate decât costul de achiziție. Este foarte economic în exploatare: necesită puține operațiuni de întreținere, iar costurile de consum de combustibil sunt foarte scăzute. În multe țări există, de asemenea, subvenții de stat sau avantaje fiscale, cum ar fi amortizarea suplimentară, care ar trebui luate în considerare.

Renault Trucks Master E-Tech

Contactați consultanții noștri financiari

Sunt de acord ca, atunci când trimit acest formular, Renault Trucks să stocheze și să păstreze datele mele personale atât timp cât este necesar pentru a evalua informațiile furnizate și pentru a mă putea contacta din nou în legătură cu acest subiect specific. De asemenea, datele mele pot fi transferate către partenerii și distribuitorii Renault Trucks care vor putea să se ocupe de cererea mea.
Sunt de acord să primesc știri și informații despre produsele și evenimentele Renault Trucks. Voi putea să opresc aceste comunicări în fiecare e-mail pe care îl primesc.
Set canonical URL
Off