Ne vedem pe 8 iulie 2021 la orele 14:00 și 20:00 a descoperi evoluția gamelor noastre de autocamioane T, C și K
Urmăriți-ne pe: tckevolution.renault-trucks.com

Stiri


10.09.2014

LA SALONUL IAA 2014, RENAULT TRUCKS VA PREZENTA CEA MAI MODERNĂ GAMĂ

La Hanovra, din 25 septembrie în 2 octombrie

Cu prilejul Salonului IAA 2014 de la Hanovra, în perioada 25 septembrie - 2 octombrie, Renault Trucks va prezenta cea mai completă şi mai modernă gamă de autovehicule de pe piaţă. De la noul Renault Master (2,8 tone) la Renault Trucks K (MTRA 120 de tone), autovehiculele stau sub  semnul  eficienței, rentabilităţii și robusteții. Aceste autovehicule vor fi expuse în sala 17, standul A05.

Din 25 septembrie până pe 2 octombrie 2014, Renault Trucks expune la Salonul IAA gama completă de autovehicule, care a fost reînnoită total în 2013 și a fost gândită pentru a pune la dispoziția clienților un instrument perfect, robust şi eficient, adecvat domeniului lor de activitate.

Renault Trucks va pune în evidență la standul său soluţii pentru reducerea consumului de carburant şi de creştere a rentabilităţii autovehiculelor: designul autovehiculelor, soluţia de gestionare a flotei Optifleet, formări privind stilul de condus economic sau chiar OptiTrack, sistem ce permite unui autovehicul de şantier să dobândească temporar mai multă motricitate, păstrând totodată consumul redus al unui autovehicul rutier.

Renault Trucks va prezenta, de asemenea, în exclusivitate, la standul său un concept de autovehicul laborator, ce include multiple soluţii care vor permite reducerea suplimentară a consumului de carburant pe viitor.

Autovehicule expuse: