Ne vedem pe 8 iulie 2021 la orele 14:00 și 20:00 a descoperi evoluția gamelor noastre de autocamioane T, C și K
Urmăriți-ne pe: tckevolution.renault-trucks.com

Stiri


 

29.06.2015

32 DE CAMIOANE RENAULT TRUCKS T LIVRATE LUI JACKY PERRENOT

Jacky Perrenot a primit 32 de Autocamioane Renault T

Pe 18 iunie, Bruno Blin, președintele Renault Trucks, a înmânat cheile a 32 de camioane Renault Trucks T lui Jacky Perrenot, președintele-fondator al Zamenhof Group.  Transportatorul, lider în multe domenii de activitate își reafirmă astfel încrederea în Renault Trucks, intenționând să realizeze alte achiziții în cursul anului viitor.

Parteneriatul dintre Renault Trucks și Jacky Perrenot continuă. După ce anul trecut a cumpărat 33 de vehicule Renault Trucks, acest transportator lider în multe privințe și-a reafirmat încrederea în Renault Trucks. Joi, 18 iunie, Jacky Perrenot, președintele Zamenhof Group, i-au fost înmânate cheile a 32 de noi vehicule Renault Trucks T de către  Bruno Blin, președintele Renault Trucks. Acest vehicul a fost desemnat International Truck of the Year for 2015 și poartă cu mândrie însemnul oficial “Guaranteed Made in France”. Ceremonia a avut loc la Lyon în showroomul mărcii: denumit Renault Trucks Square.

“Datorită unei creșteri puternice pe parcursul ultimilor ani, Grupul Zamenhof are acum peste 4.000 de angajați, realizează venituri de 600 de milioane €, activează în 70 de centre din Franța și din afara sa și deţine peste 3.500 certificate  de înmatriculare", explică Jacky Perrenot. "Suntem încântați să consolidăm asocierea noastră cu Renault Trucks, care a început în urmă cu câțiva ani. A fost important pentru compania noastră să achiziționeze vehicule fabricate în Franța, și în special la Bourg-en-Bresse. Aceste 32 de vehicule vor fi alocate centrului La Flèche Bressane, o filială recent creată a grupului, de asemenea, cu sediul în Bourg-en-Bresse. Mai mult, politica noastră actuală de reînnoire a flotei (vehicule cu vârsta medie de sub trei ani), precum și preocuparea noastră pentru impactul asupra mediului înconjurător, al impacutului social și economic, toate au susținut decizia noastră de a achiziționa aceste vehicule Renault Trucks Euro 6, premiate cu trofeul Truck International al Anului pentru 2015."

La rândul său, Bruno Blin a declarat: “Suntem foarte încântați de strângerea relației pe care o avem de mult timp cu Jacky Perrenot Group și managementul său. Decizia lui Jacky Perrenot de a suplimenta numărul camioanelor Renault Trucks T din flota sa este încă o dovadă a calității vehiculelor și a încrederii care există între acesta și Renault Trucks.”

Această livrare cuprinde autotractoare Renault Trucks T 4x2 de 460. Jacky Perrenot a optat pentru echiparea lor cu pachetul Fuel Eco. Acesta însumează câteva tehnologii inteligente proiectate să reducă consumul de motorină, inhibarea modulului “putere”, eco-cruise control cu rulare liberă controlată de Optiroll, compresor de aer decuplabil, pompă pentru servodirecție cu debit variabil și oprirea automată a motorului.

Pentru mai multe informaţii accesaţi: http://corporate.renault-trucks.com

Carine Barbet – Tel. +33 (0)4 26 83 11 40 – carine.barbet@renault-trucks.com
Séveryne Molard
– Tel.: +33 (0)4 81 93 09 52– severyne.molard@renault-trucks.com