Ne vedem pe 8 iulie 2021 la orele 14:00 și 20:00 a descoperi evoluția gamelor noastre de autocamioane T, C și K
Urmăriți-ne pe: tckevolution.renault-trucks.com

Stiri


02.03.2015

NORBERT DENTRESSANGLE INVESTEŞTE ÎN 530 RENAULT TRUCKS T

UN PARTENERIAT ISTORIC

Renault Trucks a înmânat Norbert Dentressangle cheile primelor 100 de exemplare dintr-o comandă de 530 autovehicule ce poartă eticheta "Origine France Garantie". După o testare în condiţii reale de exploatare, liderul european al transportului şi al logisticii a fost cucerit de calităţile tehnice ale autovehiculelor, fabricaţia lor franceză şi performanţele de mediu ale motoarelor DTI Euro 6. Achiziţia se referă la Renault Trucks D şi Renault Trucks T, autovehiculul ales Camionul internaţional al anului 2015.

Norbert Dentressangle, lider european al transportului şi al logisticii şi cea mai importantă flotă de camioane mari deţinute în proprietate din Europa, îşi reînnoieşte încrederea în Renault Trucks şi achiziţionează 530 de autovehicule din noua gamă, având ca destinaţie mai multe dintre filialele sale europene. Este vorba, în principal, despre autovehicule din gama T destinate transportului regional, naţional şi internaţional. O sută de autovehicule din gama D destinate unor misiuni de distribuţie fac parte, de asemenea, din această achiziţie.

După testarea modelului Renault Trucks T, Camionul internaţional al anului 2015, în condiţii reale de exploatare timp de mai multe luni, Norbert Dentressangle a fost cucerit de autovehicul. În plus, compania Norbert Dentressangle se implică în susţinerea activităţii industriale franceze, alegând autovehicule certificate "Origine France Garantie", singura etichetă de certificare de origine franceză a unui produs. La înmânarea cheilor la Saint-Priest (69), la sediul social al Renault Trucks, Hervé Montjotin, preşedinte al Comitetului de Direcţie al Norbert Dentressangle, şi-a motivat alegerea: "Primirea noii game Renault Trucks Euro 6 este pentru mine oportunitatea de a reaminti că Norbert Dentressangle rămâne investitor în domeniul său de activitate istoric de transport. Alegerea camionului este majoră, deoarece concretizează angajamentele noastre de calitate faţă de clienţii noştri, de confort şi siguranţă faţă de conducătorii noştri auto şi, în fine, de respect faţă de mediu, graţie motoarelor silenţioase şi curate. Dincolo de aceasta, suntem mândri să contribuim la promovarea, peste tot în Europa, a unui produs industrial "Origine France Garantie" construit în regiunea noastră istorică."

În ceea ce îl priveşte, Bruno Blin, preşedinte Renault Trucks, a subliniat: "Sunt fericit că Norbert Dentressangle, compania franceză cu răspândire internaţională, recunoaşte calităţile Renault Trucks T, ales Camionul internaţional al anului 2015, şi susţine producţia franceză. Camioanele noastre sunt într-adevăr produse exclusiv în Franţa, în unităţile de producţie din Blainville-sur-Orne, Bourg-en-Bresse şi Lyon."