Servicii

Informații comerciale pentru atelierele independente

Network

Workshop mechanic

Începând din luna august 2023, atelierele independente pot beneficia de un discount de 7,5% la prețul de listă al pieselor originale Renault Trucks. Acordarea discountului se face în baza autorizării RAR (baza de date RAROM) a societății comerciale pentru reparații vehicule comerciale și în baza verificărilor interne de solvabilitate (valabil pentru parteneri comerciali noi sau reînnoirea acordurilor comerciale mai vechi de 12 luni) și de respectare a politicilor de responsabilitate corporativă (ex. Politica de Anticorupție a Grupului Volvo, Codul de conduită).

Renault Trucks în România rămâne fidel politicii de acces simplu și transparent, prin relații comerciale la oferta de piese de schimb originale pentru toți operatorii independenți autorizați să efectueze reparații pentru vehiculele fabricate de Renault Trucks.

***

Informații despre accesul operatorilor autorizați la informațiile despre mentenanță și reparațiile pentru camioanele Renault Trucks, precum și despre programele de identificare coduri de piese le puteți găsi la adresa https://www.renault-trucks-independentoperator.net/rmi

Informații suplimentare despre posibilitatea achiziționării echipamentelor de diagnoză originale Renault Trucks sunt disponibile la adresa https://www.renault-trucks-independentoperator.net/rmi, adresându-vă oricarui atelier din rețeaua Volvo România sau la adresa de email support.service@renault-trucks.com.

***

Companiile interesate de participarea la programele de instruire disponibile în cadrul Renault Trucks pot aplica pentru detaliile curriculei la adresa de email support.service@renault-trucks.com.

Un program extensiv de instruire online (fără instructor) este de asemenea disponibil la cerere, în urma creării contului de operator independent (https://www.renault-trucks-independentoperator.net/rmi).

Curricula cursurilor online pentru operatorii independenți cuprinde următoarea listă de cursuri:

700004: Basic Transmission and Final Drive (e-learning); 700007: Diesel Engine Fundamentals; 700030: Basic Hydraulics (e-learning); 700033 Standard Times - dual brand; 700038: Methane Diesel e-learning (e-learning); 700500: Impact (E-learning); 700500: Impact 4.x (e-learning); 702002: Basic Air and Brake - Volvo Trucks; 702560: Product Update 2017 (e-learning); 704311: Technical Product news 2020 – Volvo trucks HD; 704315: An introduction to the diesel engine; 704319: Product Update 2018, Volvo Trucks; 704331: Product Updates 2019; 705734-RO: Introducere în Tech Tool menită să asigure un nivel de competență ridicată pentru orice tehnician care dorește specializarea în produsele Renault Trucks.

Pentru orice informații sau o programă de cursuri personalizată pentru nevoia specifică a companiei, care cuprinde atât cursuri online cât și cursuri cu instructor, vă rugăm să ne contactați la adresa de email support.service@renault-trucks.com.

Set canonical URL
Off