Soluții de transport

Ce vehicul comercial ușor ar trebui să alegeți pentru a lucra în zone greu accesibile?

3min
Renault Trucks Master 4x4 in a forest

În funcție de activitatea dvs., este posibil să trebuiască să conduceți pe drumuri neasfaltate, deteriorate sau acoperite de zăpadă, să trebuiască să treceți prin terenuri noroioase, să traversați câmpuri sau chiar să conduceți prin păduri. Pentru a vă permite să vă desfășurați activitățile fără probleme și cu toată încrederea, Renault Trucks vă propune gama noastră de vehicule utilitare ușoare all-terrain.

Aderență extinsă ca standard: o mai mare manevrabilitate pentru autocamionul dvs.

Renault TrucksMaster și noul Renault Trucks Trafic sunt echipate cu o funcție de control numită "Extended Grip". Pe terenuri moi sau foarte noroioase, acest sistem previne alunecarea și împotmolirea roților, asigurându-se că roțile mențin o aderență continuă cu solul. Pentru a realiza acest lucru, dacă o roată începe să alunece, sistemul blochează transmisia finală pentru a împiedica roata să se rotească în șanț. Extended Grip nu împiedică în mod sistematic alunecarea unei roți; în anumite condiții, permite roții să continue să se rotească până când își recapătă tracțiunea. Toate acestea se realizează electronic; sistemul este activat prin intermediul unui singur buton de pe tabloul de bord și poate fi activat numai la viteze mai mici de 50 km/h.

Renault Trucks Master Red Edition
Renault Trucks Master driving in the mud
Renault Trucks Master 4 wheel drive dashboard

În plus față de Extended Grip (care vine standard), avem și anvelope "Mud and Snow", care sunt adaptate pentru a conduce în condiții dificile, cum ar fi noroiul sau zăpada. Pentru o robustețe sporită, motorul este protejat sub capotă de o placă de protecție din aluminiu cu o grosime de 2 mm, sau de 4 mm pentru aplicații grele. În cele din urmă, apărătorile de noroi din față și din spate limitează stropirile pe caroserie.

Renault Trucks Master Red Edition

Renault Trucks Master, 4x4 LCV-ul preferat

Profesioniștii din silvicultură, fermierii și profesioniștii din industria construcțiilor au nevoie de un vehicul comercial ușor care să poată aborda confortabil drumurile umede, noroioase, înzăpezite sau sinuoase. Renault Trucks Master 4x4 a fost conceput special pentru astfel de aplicații. Acesta dispune de o transmisie integrală care îi lărgește domeniul de activitate, permițându-i să fie condus chiar și în cele mai dificile condiții. Modul 4x4 este disponibil pe versiunile cu tracțiune spate cu o singură roată sau cu două roți de echipare și trebuie activat doar atunci când este necesar, pentru a optimiza consumul de combustibil în modul cu două roți motrice.

Renault Trucks Master Red Edition

Cutia de viteze de transfer, controlată de pe tabloul de bord, dispune de mai multe moduri care vă permit să conduceți la viteze foarte mici și să depășiți cu ușurință obstacolele (nisip, denivelări, pietre, pante abrupte etc.), indiferent de sarcină. Blocarea diferențialului spate garantează, de asemenea, un control perfect asupra tractabilității în orice condiții. În sfârșit, garda la sol a vehiculului a fost mărită la 65 mm în față și 58 mm în spate la echiparea cu o singură roată (45 mm la echiparea cu două roți).

Calitate imbatabilă a serviciilor

Reprezentantul dumneavoastră Renault Trucks este punctul dumneavoastră unic de contact și vă va sfătui cu privire la soluția de transport cel mai bine adaptată la cerințele dumneavoastră. Vă vom sprijini cu programe de întreținere personalizate, contracte de service și soluții de finanțare și asigurare adecvate. Totul a fost gândit pentru a vă permite să vă controlați costurile și să evitați surprizele neplăcute. Acest lucru înseamnă că viața dvs. de zi cu zi este mai ușoară și vă puteți desfășura activitatea în liniște deplină.

În plus, rețeaua Renault Trucks cuprinde 1.400 de puncte de service în Europa, toate având un "Fast&Pro" spațiu dedicat în mod special vehiculelor utilitare ușoare. Întotdeauna există un atelier în apropiere pentru o service rapid și eficient, oriunde v-ați afla. În plus, punctele noastre de service oferă ore de deschidere prelungite pentru a se adapta constrângerilor dumneavoastră profesionale. Veți fi întotdeauna binevenit, indiferent dacă sunteți disponibil la prima oră a dimineții sau la sfârșitul zilei.

Nu ezitați să ne contactați pentru a afla mai multe despre gama noastră de vehicule utilitare ușoare.

Contactați-ne

Sunt de acord ca, atunci când trimit acest formular, Renault Trucks să stocheze și să păstreze datele mele personale atât timp cât este necesar pentru a evalua informațiile furnizate și pentru a mă putea contacta din nou cu privire la acest subiect specific. De asemenea, datele mele pot fi transferate către partenerii și distribuitorii Renault Trucks care vor fi în măsură să se ocupe de cererea mea.
Sunt de acord să primesc știri și informații despre produsele și evenimentele Renault Trucks. Voi putea să opresc aceste comunicări în fiecare e-mail pe care îl primesc.
Set canonical URL
Off