Soluții de transport

Ce LCV ar trebui să aleagă profesioniștii din industria construcțiilor?

3min
master contruction

Renault Trucks vă oferă gamele Renault Trucks Master și Renault Trucks Trafic, permițându-vă să găsiți vehiculul utilitar ușor perfect pentru dumneavoastră. Sunt disponibile 11 modele diferite și peste 300 de configurații! Expertiza Renault Trucks vă oferă o experiență pe măsură.

Vehicule utilitare ușoare pentru aplicații în industria construcțiilor: prioritate acordată spațiului

Fie că sunteți tâmplar, tâmplar sau electrician, vehiculul dvs. este un atelier mobil și trebuie să puteți transporta uneltele meseriei dvs. și să vă instalați un birou mobil la fața locului, la sediul clientului dvs. Gama noastră flexibilă înseamnă că aveți posibilitatea de a alege între cele opt opțiuni de lungime și cinci de înălțime disponibile pentru un Renault Trucks Master sau Renault Trucks Trafic panel van LCV cu cabină de zi sau cabină de echipaj. Aceasta oferă până la 22 de metri cubi de sarcină utilă.

Pentru a facilita transportul încărcăturilor lungi, Renault Trucks Trafic este disponibil și cu o trapă sub banchetă care vă oferă o lungime de încărcare interioară de până la 4,15 metri. De asemenea, sunt disponibile bare de acoperiș interioare pentru a optimiza spațiul de depozitare. Puteți sta în picioare în interiorul zonei de încărcare a tuturor furgonetelor Renault Trucks Master și chiar și în Renault Trucks Trafic, dacă optați pentru versiunea cu acoperiș înalt (H2). Renault Trucks Trafic poate fi adaptat la aplicația dumneavoastră! Amenajați-i interiorul în funcție de activitatea dumneavoastră: banchetă cu compartimente de depozitare și suport interior pentru scări, astfel încât să existe loc pentru orice.

Zona de încărcare interioară poate fi complet placată cu panouri din lemn, oferind suprafețe elegante și lavabile, cu pereți și pereți despărțitori concepuți pentru opțiuni optime de încărcare. În partea din spate este disponibilă o priză de 12 volți, precum și o lumină LED pentru a vă face operațiunile mai ușoare și mai sigure.

În mod similar, dacă activitatea dumneavoastră implică transportul mai multor persoane, Renault Trucks Master și Renault Trucks Trafic sunt ambele disponibile cu o cabină pentru echipaj care poate găzdui până la șase persoane în cazul lui Trafic și șapte în cazul lui Master.

Autovehicule utilitare pentru profesioniștii din industria construcțiilor: acces ușor pentru conducerea în mediul urban

Atunci când conduceți în zonele urbane, trebuie să puteți conduce și parca ușor în oraș. Renault Trucks Trafic este perfect pentru dumneavoastră; cu înălțimea H1 de mai puțin de 2 metri, poate accesa parcările subterane. Lungimea sa de 5 metri facilitează parcarea într-un număr mare de locuri.

Renault Trucks Trafic leaving an underground parking lot

Vehicule utilitare ușoare pentru aplicații în industria construcțiilor: prioritate la manevrabilitate și manevrabilitate

Dacă sunteți zidar sau tâmplar, este posibil să trebuiască să vă deplasați în afara orașului, pe drumuri sau pe șantiere greu accesibile, uneori în timp ce transportați încărcături grele. Aveți nevoie de un vehicul comercial ușor cu sarcină utilă și manevrabilitate optime. Versiunile furgonetă cu tracțiune spate și șasiu-cabină disponibile vor satisface cerințele dumneavoastră.

Renault Trucks Master este disponibil în versiuni cu tracțiune față și cu tracțiune spate:

  • Versiunea cu tracțiune față vă oferă plăcerea de a conduce și un consum redus de carburant

  • Versiunea cu tracțiune spate vă oferă o capacitate de încărcare mai mare

  • Versiunea cu tracțiune spate cu două roți duble vă oferă cea mai bună manevrabilitate pe terenuri dificile

Cu Renault Trucks Master, puteți circula pe șantier cu până la 1200 de kilograme de sarcină utilă.

Prioritatea noastră: să fim la dispoziția dumneavoastră

salesman and customer shaking hands in front of Renault Trucks Trafic

 

Experții Renault Trucks cunosc aplicațiile și constrângerile dumneavoastră. Ei vă vor oferi servicii care au fost adaptate cu gândul la profesioniști. Contractele noastre de service țin cont de cerințele dumneavoastră, permițându-vă să vă concentrați asupra activităților dumneavoastră.

Expertiza Renault Trucks oferă, de asemenea, o garanție de 2 ani pentru piese și manoperă. Descoperiți soluțiile noastre de finanțare și asigurare cu Renault Trucks Financial Services. O formulă all-in-one pentru a lucra cu toată liniștea: soluții personalizate și flexibile, taxe lunare fixe, contract de service și finanțare adaptată vehiculului dumneavoastră. Asistența 24/7 înseamnă că nu trebuie să suferiți niciodată timpii morți în activitatea dumneavoastră. Unul dintre punctele forte ale Renault Trucks este rețeaua noastră solidă de 1400 de puncte de service în toată Europa. Oferim ore de deschidere prelungite pentru a ne adapta la activitatea dumneavoastră și o disponibilitate a pieselor de schimb de 96%. Beneficiați de experții noștri oriunde v-ați afla, cu servicii rapide și eficiente.

Nu ezitați să ne contactați pentru a configura vehiculul utilitar ușor perfect pentru dumneavoastră.

Contactați-ne

Sunt de acord ca, atunci când trimit acest formular, Renault Trucks să stocheze și să păstreze datele mele personale atât timp cât este necesar pentru a evalua informațiile furnizate și pentru a mă putea contacta din nou cu privire la acest subiect specific. De asemenea, datele mele pot fi transferate către partenerii și distribuitorii Renault Trucks care vor fi în măsură să se ocupe de cererea mea.
Sunt de acord să primesc știri și informații despre produsele și evenimentele Renault Trucks. Voi putea să opresc aceste comunicări în fiecare e-mail pe care îl primesc.
Set canonical URL
Off