Ne vedem pe 8 iulie 2021 la orele 14:00 și 20:00 a descoperi evoluția gamelor noastre de autocamioane T, C și K
Urmăriți-ne pe: tckevolution.renault-trucks.com

VEHICULE RULATE

Renault Trucks T Selection

ALEGEREA POTRIVITĂ PENTRU URMĂTOAREA DUMNEAVOASTRĂ PROVOCARE

Logo Renault Trucks Used Trucks

 

200 DE PUNCTE DE INSPECȚIE

2 ANI GARANȚIE SAU 300.000 KM*

CELE MAI RECENTE ACTUALIZĂRI TEHNOLOGICE


RENAULT TRUCKS T SELECTION.
CEL MAI BINE UTILIZAT CAMION

 

Cu Renault Trucks T Selection, primiți un vehicul rulat, disponibil imediat, a cărui origine, vârstă și kilometraj sunt certificate.

 

Acest vehicul a fost inspectat, selectat și pregătit de specialiștii noștri, aplicând standardele stricte ale producătorului, atât din punct de vedere tehnic, cât și estetic, fără compromisuri în privința calității.

 

Pentru liniște suplimentară, acest vehicul este livrat cu garanție din partea producătorului de maximum 2 ani și 300.000 km acoperind componentele principale (grup motopropulsor și sistem post-tratare).

 

În plus, Renault Trucks T Selection dispune de cele mai recente realizări tehnice pentru economii de combustibil. Control inteligent al vitezei de croazieră, oprire automată a motorului sau Optifleet, care vă ajută să adoptați cele mai bune practici din punctul de vedere al condusului rațional.

 

În cele din urmă, cu Renault Trucks T Selection beneficiați de un proces de predare personalizat al vehiculului, așa încât să puteți folosi 100% din potențialul său încă de la prima milă/primul kilometru parcurs(ă). Vehiculul dumneavoastră este recunoscut în întreaga rețea Renault Trucks din Europa și beneficiază de asistență 24/7 la recuperare.

 

Fiabilitatea, performanța și robustețea fac din Renault Trucks T Selection alegerea corectă!

 

 

 

* Grup motopropulsor și sistem post-tratare