Ne vedem pe 8 iulie 2021 la orele 14:00 și 20:00 a descoperi evoluția gamelor noastre de autocamioane T, C și K
Urmăriți-ne pe: tckevolution.renault-trucks.com

Accesorii, Piese de schimb, Servicii

FAST&PRO

Brand-ul Renault Trucks

 

Fast & Pro

Fast&Pro Vehicule Utilitare

Acest brand este conferit reparatorilor care indeplinesc conditiile din caietul de sarcini, si criterii stricte de calitate. El materializeaza o organizare de vanzare si post-vanzare complet dedicata clientilor de vehicule utilitare si aduce un raspuns inedit asteptarilor specifice (reactivitate, rapiditate, calitatea serviciilor, profesionalism) cu precadere :

  • O intampinare a clientului personalizata si dedicata, independenta de segmentul vehiculelor comerciale usoare. Un spatiu atelier dedicat, delimitat din punct de vedere fizic si care dispune de utilaje.

In cazul urmatoarelor : revizii atelier, vehicul la schimb, contracte de intretinere, abonamente de intretinere… Meseriasi, comercianti, transportatori sau proprietari…indiferent de domeniu de activitate, cu Fast& Pro- Spatiu Utilitar dispuneti de acum inainte in reteaua Renault Trucks de raspunsul la cerintele legate de rapiditate, preluare si calitatea interventiilor.

 

Conceptul este aplicabil in reteaua Renault Trucks Romania prin intermeniul a 2 concesionari: Dumatrucks Craiova si Sidertrans Calarasi.

É