Ne vedem pe 8 iulie 2021 la orele 14:00 și 20:00 a descoperi evoluția gamelor noastre de autocamioane T, C și K
Urmăriți-ne pe: tckevolution.renault-trucks.com

Știri

Design

RENAULT TRUCKS ANTICIPE SUR LE FUTUR

Renault Trucks anticipeaza dezvoltari viitoare prin impartasirea viziunii sale asupra designului avangardist si prin oferirea celor mai recente inovatii clientilor sai.

La salonul IAA de la Hanovra 2012, Renault Trucks a prezentat un studiu de design industrial pe baza unui autovehicul de tip camion mare, focalizat integral pe reducerea consumului de carburant. Materialele nobile, aerodinamismul accentuat şi inovaţiile tehnologice se combină în acest autovehicul destinat să-i asigure, pe termen lung, constructorului, un cap de pod în cadrul cercetărilor sale în domeniul reducerii consumului de carburant.

„Munca depusă la modelul CX/03 este un studiu de design industrial şi nu un studiu de stil”, avertizează Hervé Bertrand, director de design la Renault Trucks. Acest autovehicul se înscrie în linia cercetărilor precedente ale constructorului în domeniu, la fel ca Optifuel Lab. „Acest studiu şi-a propus să ofere chintesenţa Renault Trucks în domeniul reducerii consumului de carburant” continuă Hervé Bertrand „şi să ofere un cap de pod pe termen lung pentru cercetările viitoare.” Este motivul pentru care fiecare element al autovehiculului are o funcţie bine stabilită, care a fost dictată, în principal, de aerodinamism şi eficienţă.

AMPRENTA STILULUI RENAULT TRUCKS INSEAMNA INTEGRAREA INCA DIN FAZA DE CONCEPT A SOLICITATILOR VIITORILOR UTILIZATORI.

Le design Renault TrucksPutere, dinamismul formelor, forta si personalitate, fluiditate : designul gamei Renault Trucks ofera fiecarui model un caracter aparte. O imagine de invidiat care explica succesul Renault Trucks pe 5 continente.

 

IMAGINAREA DESIGNULUI, INSEAMNA SA PRIVESTI IN VIITOR SI SA GHICESTI GUSTURILE CLIENTILOR.

Le design Renault TrucksCrearea camioanelor viitorului este o operatie complexa care necesita o stransa colaborare intre inginerii de design si productie. Sute de desene realizate de designerii Renault Trucks au fost analizate pentru a alege optiunile viitoarelor concepte.

Nu e vorba doar de a desena linii futuriste, ci si de a defini in detaliu interiorul si exteriorul, ambianta, detalii (portiere, geamuri pavilioane, haioane…) si a tuturor elementelor, integrand arhitectura tehnica si inovatiile care aduc valoare modelului viitor.

 

GENIUL MARCII RENAULT TRUCKS

Le design Renault TrucksCa vector puternic al imaginii, designul este un element esential al identitatii fiecarui vehicul Renault Trucks. Impreuna cu evocarea explicita a meseriei careia fiecare camion ii este dedicat, acest stil constituie si un atribut esential al imaginii clientilor nostri.

Simbolizata de logo-ul Renault Trucks, emblema a calitatii, sinonima cu creativitatea franceza oriunde in lume, amprenta Renault Trucks este legata de valorile companiei : « Un design inovant, calduros si eficace ».