Ne vedem pe 8 iulie 2021 la orele 14:00 și 20:00 a descoperi evoluția gamelor noastre de autocamioane T, C și K
Urmăriți-ne pe: tckevolution.renault-trucks.com

Camioane noi

ALL FOR FUEL ECO

Cu toţii mobilizaţi pentru reducerea consumului de carburant!

PENTRU RENAULT TRUCKS, ŢINEREA SUB CONTROL A CONSUMULUI ESTE ŞI VA RĂMÂNE O PRIORITATE.

Când vine vorba despre economisirea carburantului pentru clienţii noştri, întreaga societate se angajează, de la prima trasare de creion a designerului, trecând prin formarea şoferilor în stilul unui condus raţional şi până la întreţinerea autovehiculelor.

Autovehiculele care consumă mai puţin carburant le oferă marje mai importante transportatorilor, permiţându-le îmbunătăţirea performanţelor şi sporirea credibilităţii în ceea ce priveşte protecţia mediului.

Rezultatul: autovehicule mai sobre. Dovezi, de exemplu …

Optifuel Challenge 2012: o competiție gândită de Renault Trucks, dedicată unui stil de conducere economic și reducerii consumului de carburant.

CONCEPŢIE ŞI DESIGN: AUTOVEHICULE MAI UŞOARE, AERODINAMICE ŞI UN LANŢ CINEMATIC PERFORMANT.

Ciclul de viaţă al unui autovehicul începe în biroul de proiectare Renault Trucks din Lyon (Franţa). O echipă de ingineri concepe aici arhitectura camionului: forme aerodinamice, unghiuri de penetrare mai bune şi legături tractor - remorcă ce includ deflectoare de pavilion pentru reducerea pierderilor aerodinamice. Aşa cum proiectantul autovehiculului îşi propune să reducă pierderile - mai ales aerodinamice -, la fel specialiştii lanţului cinematic contribuie la optimizarea bilanţului energetic. O analiză a sistemului autovehicul + lanţ cinematic vizează obţinerea unei integrări mai bune a celor două.


LIVRAREA AUTOVEHICULULUI: MAI MULT DECÂT O PRELUARE, O FORMARE.

Să ştii să conduci un autovehicul astfel încât acesta să consume mai puţin, această ştiinţă începe chiar de la preluarea de la distribuitorul Renault Trucks. Nu doar că distribuitorul vă va prezenta în detaliu noul dvs. autovehicul, dar el vă va oferi o adevărată formare care vă va permite să reduceţi consumul chiar de la primul kilometru şi să câştigaţi mai multă calitate a condusului şi mai multă siguranţă.

FORMAREA: O ADAPTARE PERFECTĂ LA CONSTRÂNGERILE FIECĂRUI CLIENT.

Renault Trucks vă propune Optifuel Training şi Optifuel Programme, module de formare complete, adaptate domeniilor dvs. de activitate, autovehiculului dvs. şi organizaţiei dvs. În completarea acestor formări, software-ul Optifuel Infomax vă permite optimizarea stilului de condus şi monitorizarea progresului acestuia.

SUPORTUL POST-VÂNZARE PENTRU MENŢINEREA PERFORMANŢELOR DVS.

Întreţinerea graţie expertizei reţelei Renault Trucks, posibilitatea instalării în post-vânzare a celor mai noi inovaţii tehnologice (Optiroll, oprirea automată a motorului, etc) şi utilizarea unor piese de schimb certificate vă permit menţinerea performanţelor de consum ale autovehiculului dvs. pe întreaga sa durată de viaţă.