Ne vedem pe 8 iulie 2021 la orele 14:00 și 20:00 a descoperi evoluția gamelor noastre de autocamioane T, C și K
Urmăriți-ne pe: tckevolution.renault-trucks.com

Stiri


 

20.09.2018

T HIGH RENAULT SPORT RACING, NOUA SERIE LIMITATĂ RENAULT TRUCKS

Renault Trucks și Renault Sport Racing și-au combinat experiența pentru a produce modelul T High Renault Sport Racing. Această serie specială, vopsită în galben Sirius – culoarea iconică a echipei F1 Renault Sport Racing – este limitată la numai 100 de vehicule.
Renault Trucks și-a unit forțele cu Renault Sport Racing pentru a proiecta T High Renault Sport Racing, noua ediție limitată a vârfului de gamă pentru transportul de lungă distanță. Acest vehicul este produs la fabrica din Bourg-en-Bresse și, ca orice alt vehicul Renault Trucks, deține certificarea Made in France (Produs în Franța Garantat).

Această serie limitată, care se mândrește cu un aspect elegant și sportiv, este vopsită în galben Sirius, culoarea iconică a Renault Sport Racing Formula One, alături de modelul în carouri galben cu negru, care formează identitatea grafică a modelelor Renault Sport.

Diferite texturi și nuanțe de negru, contrastează cu culoarea galbenă: oglinzile laterale ale lui T High Renault Sport Racing au primit un strat de vopsea neagră strălucitoare, precum și sigla și grila radiatorului. Pentru a sublinia designul sportiv al vehiculului, elementele în carouri galben-negru sunt prezente, din nou, și pe deflectoarele laterale. În fine, fiecare vehicul din această serie limitată deține o plăcuță numerotată de identificare, de culoare neagră.

Cabina a fost, de asemenea, proiectată special, dotată cu echipamente de top și în culorile galben și negru, pentru a se potrivi cu exteriorul. Scaunele Recaro® și volanul sunt acoperite cu piele neagră, cu cusături galbene. Patul și preșul de pe podea au, la rândul lor, cusături galbene, în timp ce bordul panoramic are finsaj din carbon, iar gurile de ventilație sunt încercuite cu galben. Și, pentru a completa aspectul sportiv, centura de siguranță este dotată cu o „mânecă” galbenă

T High Renault Sport Racing combină confortul la bord, plăcerea de a conduce și performanța. Are o podea complet plană și este echipat cu un motor de 13 l, capabil să dezvolte o putere maximă de 520 CP, alături de o cutie de viteze automatizată Optidriver.