Ne vedem pe 8 iulie 2021 la orele 14:00 și 20:00 a descoperi evoluția gamelor noastre de autocamioane T, C și K
Urmăriți-ne pe: tckevolution.renault-trucks.com

Stiri


 

11.01.2017

RENAULT TRUCKS T „REAL STEEL” SE ALĂTURĂ FLOTEI TRANSPORTATORULUI FRANCEZ BG TRANSPORT

Transportatorul francez BG Transport tocmai a achiziționat vehiculul T High 520 Real Steel, asupra căruia a fost realizată o personalizare specială, în cadrul standului Renault Trucks de la IAA Hanovra 2016. Sven Punke, Marcel Barth și echipa lor de la Truck Tuning Center au lucrat la acest vehicul pe întreg parcursul expoziției, vopsind prin aerografiere, adăugând componente și retapisând interiorul.

 

Vehiculul T High 520 „Real Steel” tocmai a fost livrat transportatorului francez BG Transport. Philippe Gorjux, director comercial al Renault Trucks France, a înmânat cheile acestui vehicul unic lui Gérard Barret, directorul BG Transport, o companie de familie cu sediul în Changy (Loara), care are 15 angajați și o flotă de douăsprezece vehicule.

 

Acest camion Renault Trucks T High 520, care vine cu un motor de 13 litri, a fost customizat în cadrul expoziției IAA 2016 de la Hanovra de către Sven Punke, Marcel Barth și exhipa lor de la Truck Tuning Center. După ce a câștigat un premiu pentru camionul „Avatar", în cadrul celui mai recent Truck Grand Prix de la Nürburgring, echipa a lucrat pe întreg parcursul celor opt zile de expoziție, într-o zonă de 300 mp special rezervată acestei activități, în cadrul standului Renault Trucks. Vizitatorii au putut vedea evoluția procesului de tuning și au putut observa fiecare etapă a customizării acestui camion, poreclit „Real Steel”. Interiorul a fost tapițat în piele și iluminat cu LED-uri. Pictura exterioară a fost realizată prin aerografiere și au fost adăugate accesorii de natură să sublinieze robustețea vehiculului.

 

Gérard Barret, directorul BG Transport, a fost atât de impresionat de stilul acestui vehicul, când l-a văzut, la IAA, încât s-a decis să-l cumpere: „Acordăm o atenție deosebită designului exterior și dotărilor interioare ale camioanelor din flota noastră, deoarece ne dorim ca șoferii noștri să se bucure de cât mai mult confort și să fie mândri de vehiculele lor,” a explicat el. „T High Real Steel este conceput pentru șoferi care iubesc ceea ce fac: este un adevărat cadou să conduci un astfel de vehicul.” Camionul va fi utilizat pentru transportul de mărfuri în Franța și Belgia.

 

BG Transport a decis să adauge „Team BG” pe acest vehicul, pentru a simboliza spiritul de echipă care guvernează în această companie. „Vom profita de includerea acestui camion decorat în flota noastră pentru a inscripționa toate vehiculele noastre cu aceste cuvinte," a adăugat Gérard Barret. După care, a concluzionat: „La BG Transport, ne înlocuim camioanele la fiecare cinci ani. Dar acesta va rămâne în cadrul companiei pentru mult mai mult timp, puteți fi siguri de asta!".