Ne vedem pe 8 iulie 2021 la orele 14:00 și 20:00 a descoperi evoluția gamelor noastre de autocamioane T, C și K
Urmăriți-ne pe: tckevolution.renault-trucks.com

Stiri


11.01.2017

RENAULT TRUCKS LANSEAZĂ EDIȚIA SPECIALĂ T HIGH

Renault Trucks oferă o versiune specială High Edition în gama sa de camioane T High. Versiunea High Edition a modelului T High, nava amiral a gamei Renault Trucks destinată transportului de lungă distanță, vine cu o serie de elemente care îi subliniază designul și îmbunătățesc confortul în conducere și în timpul călătoriei. Acest model a fost expus la standul Renault Trucks din cadrul târgului internațional IAA Hanovra din septembrie 2016.

Demn succesor al lui Renault Magnum, modelul Renault Trucks T High cu podea perfect plată este extrem de spațios și este foarte prețuit de către șoferii de cursă lungă. Pentru a oferi un grad maxim de confort, Renault Trucks lansează, astăzi, o serie specială: High Edition.

Cu vopseaua sa neagră, elegantă, cu jante din aluminiu și finisajele cu un aspect de carbon, T High Edition iese imediat în evidență pe șosea. Designul interior este subliniat de liniile fine, de culoare roșie, care se asortează cu mânerele roșii ale ușilor.

Cabina include o tapițerie din pluș, cu logo-ul „High Edition” embosat, din piele, și elemente asemănătoare carbonului. Pentru un plus de confort, volanul și cotierele scaunului șoferului pot fi disponibile în piele. Alte elemente care completează atmosfera interioară a gamei T includ o iluminare discretă, cu leduri, de-a lungul pasajelor, atunci când șoferul se odihnește, precum și lumini de culoare roșie, pentru un grad maxim de confort, în timpul conducerii pe timp de noapte.

T High Edition este echipat cu un motor de 13 l, capabil să dezvolte o putere maximă de 520 CP, echipat cu un sistem de injecție common rail și, pentru un consum optim de combustibil, cu pachetul Fuel Eco+ cu Optivision, sistemul predictiv de cruise control, cu GPS, al Renault Trucks. Modelul vine, de asemenea, dotat cu elemente care îmbunătățesc aerodinamicitatea, cum ar fi deflectoarele montate pe acoperiș și cele laterale. Pentru a maximiza siguranța șoferului, precum și a celorlalți utilizatori ai infrastructurii rutiere, această ediție specială este echipată cu pachetul Protect, care include adaptive cruise control, indicatori luminoși adiționali și faruri cu Xenon.

Renault Trucks T High Edition este expus la standul Renault Trucks de la IAA Hanovra din septembrie 2016.