Ne vedem pe 8 iulie 2021 la orele 14:00 și 20:00 a descoperi evoluția gamelor noastre de autocamioane T, C și K
Urmăriți-ne pe: tckevolution.renault-trucks.com

Stiri


 

23.09.2016

RENAULT TRUCKS ÎȘI EXPUNE GAMA DE VEHICULE PE GAZ LA SITL

În timpul Săptămânii Transportului Internațional și a Logisticii (SITL), desfășurată la Paris Nord Villepinte (Hala 6 - Stand C091), Renault Trucks își va expune gama de vehicule comerciale propulsate cu gaz. Aceste vehicule nu emit, în principiu, niciun fel de particule, fum sau mirosuri.

În timpul Săptămânii Transportului Internațional și a Logisticii (SITL), Renault Trucks va expune în cadrul standului Asociației Franceze pentru Gaz Natural pentru Vehicule (AFGNV). Târgul are loc în parcul expozițional Paris Nord Villepinte, în perioada 22-25 martie. În cadrul standului (Hala 6-C091), unde va fi expus un Renault Trucks D Wide CNG, vizitatorii vor avea ocazia de a discuta cu specialiștii despre vehiculele propulsate cu gaz natural.

Printre soluțiile de energie alternativă oferite de către Renault Trucks, gazul natural comprimat pentru vehicule (CNG) este o soluție matură, de încredere și cu un grad redus de poluare: motoarele nu au nevoie de AdBlue®. Ele nu emit, practic, niciun fel de particule, fum sau mirosuri. Mai mult decât atât, acestea au o arie de operare egală cu aceea a unui vehicul Diesel în mediu urban. Acest vehicul operează la fel de bine pe gaz natural, cât și pe biometan (biogaz). Biometanul este o formă de energie regenerabilă produsă din materiale organice, făcând posibilă reducerea emisiilor de CO2 cu până la 70% comparativ cu un vehicul Diesel. Vehiculele care rulează pe CNG sau pe biometan pot opera în zone destinate în exclusivitate vehiculelor curate și sunt adaptate perfect utilizării în medii urbane sau suburbane, pentru livrări și pentru activități municipale (curățenia stradală, colectarea deșeurilor sau distribuția urbană).

Renault Trucks D Wide CNG este disponibil în două configurații: rigid de 19 t, 4x2, și rigid de 26 t, 6x2, având un motor Euro 6 NGT9 cu o capacitate de 9 l și o putere maximă de 320 CP. Modelul este echipat cu o cutie de viteze complet automată Allison seria 3200, perfect adaptată pentru aplicațiile basculabile pentru colectarea deșeurilor. Reparațiile și întreținerea pentru acest vehicul sunt asigurate de către rețeaua Renault Trucks care acoperă toată Europa.