Ne vedem pe 8 iulie 2021 la orele 14:00 și 20:00 a descoperi evoluția gamelor noastre de autocamioane T, C și K
Urmăriți-ne pe: tckevolution.renault-trucks.com

Stiri


16.03.2015

NOUTĂŢILE GAMEI CONSTRUCŢII DE LA RENAULT TRUCKS PREZENTE LA INTERMAT

Prezentarea noutăţilor în cadrul Intermat în perioada 20 - 25 aprilie 2015

Renault Trucks va prezenta noutăţile gamelor sale Construcţii la salonul Intermat de la Paris-Nord Villepinte, în perioada 20 - 25 aprilie 2015. Standul Renault Trucks (Holul 6, aleea C, standul 083) va expune mai ales modelul Renault Trucks C XLOAD Malaxor de beton, modelul C 8x4 Tridem sau chiar modelul K Xtrem.

Renault Trucks va prezenta un evantai larg al gamelor sale de Construcţii C şi K la Salonul internaţional al echipamentelor şi al tehnicilor pentru industriile construcţiilor, Intermat, în perioada 20 - 25 aprilie 2015 la Paris-Nord Villepinte. Renault Trucks le va propune astfel clienţilor săi să descopere noi configuraţii ale camioanelor sale Renault Trucks C şi K şi ofertele de servicii care le însoţesc. Multiplele versiuni disponibile şi modularitatea între cele două game permit Renault Trucks să le propună profesioniştilor din domeniul Construcţiilor, indiferent de activitatea lor, soluţii de transport robuste şi care reduc costurile lor de exploatare.

Renault Trucks va expune la standul său un C 8x4 XLOAD (echipat cu o betonieră). Modelul C XLOAD a făcut obiectul unui studiu de reducere a masei sale la gol, permiţându-le antreprenorilor să încarce mai mult beton la fiecare traseu şi, deci, să-şi crească productivitatea şi rentabilitatea.

Renault Trucks va expune, de asemenea, C 8x4*4 Tridem. Graţie celei de-a patra osii directoare, raza de bracare a autovehiculului se reduce cu 90 cm, îmbunătăţind net manevrabilitatea autovehiculului. Este preconizat a fi folosit, de asemenea, pentru caroseriile care implică o sarcină reportată pe partea din spate a autovehiculului, cum ar fi, de exemplu, o platformă-macara, o benă amovibilă, un braţ sau un aspirator industrial.

Pentru domeniile de activitate ale carierei, clienţii vor putea descoperi modelul K 8x4 Xtrem, caracterizat mai ales de şasiul ranforsat şi de noua cutie de viteze robotizată Optidriver Xtrem, cu sistem mecanic ranforsat pentru acest tip de utilizări solicitante. Modelul K Xtrem este montat cu pneuri de 24', omologate pe şosea. Aceste roţi, introduse de compania Renault Trucks pentru prima dată în Europa ca dotare standard la camioane, creşte şi mai mult capacităţile de încărcare şi de trecere ale K, graţie gărzii la sol mai ridicate şi unghiurilor de atac şi de fugă mai mari.

În plus, un Renault Trucks C 6x4 OptiTrack va fi, de asemenea, expus la stand. OptiTrack oferă autovehiculului un supliment temporar de motricitate graţie celor două motoare hidraulice plasate în butucii roţilor din faţă. Acest sistem permite dispunerea, la cerere, de o tracţiune integrală temporară, depăşind constrângerile unui autovehicul cu toate roţile motoare "clasic", mai ales în ceea ce priveşte consumul de carburant, înălţimea de încărcare, costurile de întreţinere şi supra-greutatea.

Modelul C Cab 2,3 m 6x4, autovehicul adaptat nevoilor transportatorilor care efectuează livrări multiple de echipamente în mediul urban şi peri-urban, va fi, de asemenea, expus la Intermat. Acest autovehicul este echipat standard cu cutia robotizată Optidriver. Înălţimea şi lăţimea reduse ale cabinei sale îi permit conducătorului auto să dispună de o manevrabilitate mare şi să efectueze cu uşurinţă numeroasele sale urcări şi coborâri din autovehicul.

În fine, după ce a desfăşurat în 2013 şi 2014 întreaga sa gamă nouă în Europa, Renault Trucks a lansat noile camioane în Orientul Mijlociu şi în Africa, reafirmându-şi astfel prezenţa mondială. Renault Trucks va prezenta astfel la salonul Intermat un autovehicul model K cu configuraţia tractor 6x4.

Renault Trucks va expune aceste autovehicule la salonul Intermat în perioada 20 - 25 aprilie 2015 (Holul 6, aleea C, standul 083).

Clienţii vor putea găsi şi autovehiculele din gamele Construcţii C şi K ale constructorului la standurile partenerilor noştri carosieri.