Ne vedem pe 8 iulie 2021 la orele 14:00 și 20:00 a descoperi evoluția gamelor noastre de autocamioane T, C și K
Urmăriți-ne pe: tckevolution.renault-trucks.com

Stiri


 

23.09.2016

IAA 2016: ROBUSTEȚE ȘI AVENTURĂ LA STANDUL RENAULT TRUCKS

Renault Trucks va prezenta întreaga sa gamă de vehicule, la târgul IAA 2016, care se va desfășura la Hanovra, în perioada 22-29 septembrie. De la Renault Trucks T Maxispace High Edition, până la deja iconica gamă K, anul acesta este sărbătorită robustețea mărcii. Vizitatorii vor avea ocazia să descopere, de asemenea, la standul Renault Trucks, camionul MKR, proaspăt întors de la Dakar și de la Raliul Drumului Mătăsii, alături de numeroase animații.

Renault Trucks va expune nouă vehicule la cea de-a 66-a ediție a târgului IAA Hanovra, între 22 și 29 deptembrie, în hala 17, standul A21. Vehiculele destinate transportului de lungă distanță, activității de construcții, distribuției sau raliurilor, precum și numeroase animații, vor atesta robustețea istorică a mărcii cu logo în formă de diamant.

în ceea ce privește camioanele de transport de lungă distanță, vizitatorii vor avea ocazia exclusivă de a vedea „pe viu” modelul Renault Trucks T Maxispace High Edition, o ediție specială a T520. De asemenea, vizitatorii vor putea să urce la borul unei cabine T High secționate, pentru a putea aprecia ergonomia, vizibilitatea și pentru a putea testa confortul acestui vehicul, votat Camionul Internațional al Anului 2015, în cadrul ediției anterioare a expoziției de la Hanovra.

Cât despre gama destinată activității de construcții, punctele de atracție sunt o versiune specială a modelului K, specifică pieței germane, Renault Trucks K480 Skorpion, plus camionul MKR Adventure K, proaspăt revenit în urma performanțelor sale recente de la raliurile Dakar și Drumul Mătăsii, care va fi prezentat publicului pentru prima dată. Acest camion va fi subiectul unei atenții particulare, deoarece va fi posibilă experimentarea senzației de la volan în rally raid, prin intermediul a două simulatoare de conducere.

Vizitatorii standului Renault Trucks vor putea, de asemenea, să participe la un atelier de customizare a camionului, « Pimp my truck! ». Sven Punke, Marcel Barth și echipa lor din cadrul Truck Tuning Center, care s-au numărat printre câștigătorii ultimului Truck-Grand-Prix de la Nürburgring, cu camionul lor, Avatar, vor lucra din greu, în spațiul de 300 m2 pe care Renaut Trucks l-a rezervat pentru ei. Vopsire prin intermediul tehnologiei Airbrush, demontarea sau montarea unor piese, sau chiar a tapițeriei originale a interiorului cabinei, un Renault Trucks T High va trece printr-o mulțime de astfel de customizări pe parcursul târgului. Spectatorii vor aprecia nu numai activitatea de tuning și accesoriile utilizate, ci și versatilitatea vehiculului.

Pentru a le permite vizitatorilor să urmărească evenimentele de la stand și, în special, progresul procesului de customizare, Renault Trucks va oferi rapoarte și va retransmite 'Pimp my truck!' pe rețelele sociale.

Informații practice:

  • §Conferința de presă:

Miercuri, 21 septembrie, de la 10:50 la 11:15, la standul Renault Trucks

  • §Vehicule expuse:

- Renault Trucks T520 Maxispace High Edition 4x2

- Renault Trucks T460 Sleeper 6x2

- Renault Trucks C460 Optitrack 4x2

- Renault Trucks K480 Skorpion 8x4

- Renault Trucks D Wide 460 4x2

- Renault Trucks D cab 2.1 m

- Renault Master Euro 6 van L4H2

- Renault Trucks K MKR Adventure