Ne vedem pe 8 iulie 2021 la orele 14:00 și 20:00 a descoperi evoluția gamelor noastre de autocamioane T, C și K
Urmăriți-ne pe: tckevolution.renault-trucks.com

Stiri


 

20.09.2018

GAMA DE VEHICULE RENAULT TRUCKS Z.E., PREZENTATĂ ÎN EXCLUSIVITATE LA IAA 2018

Renault Trucks va prezenta în exclusivitate gama sa 100% electrică Z.E., în cadrul expoziției IAA Hanovra, care se va desfășura între 20 și 27 septembrie 2018. În cadrul standului său de 1.700 mp, constructorul francez va expune, de asemenea, vehicule din gama sa Euro 6, alături de cele mai recente cercetări și dezvoltări.

Renault Trucks va expune șapte vehicule  (Hala 17 Stand 21) la cea de-a 67-a ediție a IAA, care se va desfășura între 20 și 27 septembrie 2018, la Hanovra, Germania.

În cadrul standului constructorului francez, accentul se va pune pe mobilitatea electrică, Renault Trucks prezentând vehicule din cadrul gamei sale Z.E. Ca pionier în domeniul electro-mobilității, Renault Tracks a anunțat, recent, lansarea celei de-a doua generații a sa de vehicule 100% electrice, care include camioane proiectate pentru aplicații urbane, pe care vizitatorii IAA 2018 le vor putea vedea în exclusivitate la standul Renault Trucks, constructorul expunând un Master Z.E. și un D Wide Z.E. cu caroserie destinată colectării deșeurilor.
Deși Renault Trucks consideră, de multă vreme, electro-mobilitatea ca fiind răspunsul la problemele legate de calitatea aerului și de nivelul de zgomot din oraș, atunci când este vorba despre transportul de lungă distanță, constructorul francez este convins că motorina va rămâne forma dominantă de energie pentru mult timp de acum înainte. Acesta este motivul pentru care Renault Trucks își continuă cercetările pentru îmbunătățirea eficienței energetice a vehiculelor diesel și va dezvălui detalii despre proiectul său de cercetare FALCON (Flexible & Aerodynamic Truck for Low CONsumption), în cadrul expoziției IAA.

Pasionații de curse vor fi încântați să vadă, în cadrul standului, cea mai recentă ediție limitată Renault Trucks, și anume T High Renault Sport Racing, care trebuie să fie lansată în septembrie. Limitată la doar 100 de vehicule și cu un aspect pregnant sportiv, T High Renault Sport Racing este vopsit în galben Sirius – culoarea iconică a Renault Sport Racing Formula One – și prezintă modelul în carouri galbene și negre care formează identitatea grafică a modelelor Renault Sport. În cele din urmă, vizitatorii amatori de senzații tari vor avea oportunitatea de a trăi experiența unui rally raid, la volanul unui Renault Trucks K, prin intermediul a două simulatoare de conducere, care includ căști de realitate virtuală și scaune montate pe cilindri.

Vehiculele expuse la standul Renault Trucks:

- D Wide Z.E. 26 t, 6x2, autoșasiu, echipat cu motor electric.

- Master Z.E. 3,1 t, echipat cu motor electric.

- D 14, 240 CP, echipat cu motor de 5 l, Euro 6, compatibil xTL.

- T High 520, 4x2 tractor, serie limitată Renault Sport Racing, motor de 13 l, Euro 6.

- T High 520 Maxispace, 4x2 tractor, motor de 13 l, Euro 6.

- T 460 Sleeper Cab, 6x2 autoșasiu, motor 11 l, Euro 6.

- C 480 Optitrack+ 4x2, motor 13 l, Euro 6.

Vor fi prezenți în cadrul standului și consilieri din partea Renault Trucks Financial Services, pentru a le oferi clienților soluții personalizate financiare și de asigurare.