Stiri


 

06.12.2017

Cu oferta iernii sunteti pregătiţi pentru următoarea cursă!

Indiferent de condiţii, trebuie să vă asiguraţi că sunteţi pregătiţi pentru următoarea cursă!Renault Trucks înţelege acest lucru şi vine în întâmpinarea dvs. cu o ofertă specială pentru sezonul rece. Puteţi beneficia acum de discounturi de până la 30% la piesele de schimb de la sistemul de alimentare, sistemul de aer comprimat și ștergătoare, disponibile în perioada decembrie 2017- februarie 2018.

Mai precis, componentele cu preţuri reduse sunt:

  • Injectoare
  • Manşoane de injector
  • Cablaj injectoare
  • Filtru APM
  • Compresor
  • Ştergătoare

 

Sistemul de alimentare
Este unul dintre cele mai sensibile sisteme ale camionului. Odată ce temperatura scade pe timpul iernii, mentenanţa şi verificările elementelor sistemului de alimentare sunt operaţii recomandate de către atelierele autorizate Renault Trucks.

Ştergătoare

Pentru o vizibilitate bună, trebuie să acordaţi atenţie nu numai farurilor, ci şi ştergătoarelor - asiguraţi-vă că ştergătoarele sunt de calitate.

Sistemul de aer comprimat
În special în condiţii de iarnă, distanţa de frânare creşte, astfel că este nevoie de o atenţie deosebită acordată sistemului de aer comprimat. Recomandarea noastră este înlocuirea cartuşului de deshidrator anual ca primă soluţie pentru întreţinerea regulată a sistemului de aer comprimat.

Vă reamintim campania de recompensare a loialităţii clienţilor noştri cu camioane din gama Legacy. Pentru fiecare 1.000 de lei cheltuiţi în atelierul Renault Trucks, vă oferim câte un cupon de loialitate în valoare de 100 de lei, pe care îl puteţi folosi la viitoarea vizită în atelier.
CUPONUL DE LOIALITATE se oferă pentru orice operaţie de reparaţie sau mentenanţă efectuată în atelierele Renault Trucks România.

Oferta completă este la un clic distanţă. Programează-te acum in service!