Ne vedem pe 8 iulie 2021 la orele 14:00 și 20:00 a descoperi evoluția gamelor noastre de autocamioane T, C și K
Urmăriți-ne pe: tckevolution.renault-trucks.com

Stiri


30.06.2015

ȘAPTE RENAULT TRUCKS T PENTRU ECHIPA PREZENTĂ ÎN CURSA RED BULL

Șapte autovehicule Renault Trucks au fost puse la dispoziția echipei de Formula 1 pentru cursa Red Bull.

Șapte autovehicule Renault Trucks T 520 High au fost puse la dispoziția echipei de Formula 1 pentru cursa Red Bull. Misiunea lor: transportul infrastructurilor Red Bull de la un Grand Prix de Formula 1 la altul.

Când șapte semi-remorci transportă șapte containere prin toată Europa, acest lucru, în sine, nu înseamnă nimic excepțional. Cu condiția ca cele șapte containere în cauză să nu conțină elementele Tree House de la Red Bull: prelungirea standurilor echipei de Formula 1 pentru cursa Red Bull, care călătorește prin Europa de la un Grand Prix la altul. Tree House, cuprinzând un atelier și un birou mobile, însoțește echipa Red Bull la fiecare sfârșit de săptămână de curse în Europa. Cele patru containere ale atelierului mobil nu conțin numai unelte clasice; aici se găsește și o imprimantă 3D, care poate imprima piesele dorite. În universul cursei, este important să poți reacționa foarte rapid. Tree House reprezintă, așadar, prelungirea logică a boxei Red Bull. Celelalte trei containere sunt folosite ca birouri mobile, în care pot intra 35 de persoane.

O flotă constituită exclusiv din autovehicule Renault Trucks

Prin livrarea acestor șapte autovehicule noi Renault Trucks T 520 High, Red Bull continuă colaborarea sa de lungă durată cu Renault Trucks. În privința echipamentelor, cele șapte autovehicule Renault Trucks T 520 High sunt deosebit de bine dotate. Începând cu o motorizare de vârf în acest moment, motorul de 13 litri și 520 de cai în versiune Euro 6, și până la cabina High Sleeper Cab, cu înălțimea sa interioară de 2,05 metri. Șoferii Red Bull observă o optimizare în schimbarea treptelor de viteză, datorată cutiei de transmisie automatizate Optidriver. Și frânarea este mai ușoară, grație retarderelor Optibrake+ și Voith.