Ne vedem pe 8 iulie 2021 la orele 14:00 și 20:00 a descoperi evoluția gamelor noastre de autocamioane T, C și K
Urmăriți-ne pe: tckevolution.renault-trucks.com

VEHICULE RULATE

USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS - Camioane rulate

CĂUTAȚI AUTOVEHICULUL POTRIVIT PENTRU DVS.!

În calitate de constructor, Renault Trucks își asumă un angajament de calitate care garantează robustețea și durabilitatea camioanelor rulate.Suntem alături de dvs. cu servicii și cu o rețea de profesioniști performanți.


CELE MAI BUNE OFERTE DE CAMIOANE DE OCAZIE

UN ANGAJAMENT PRIVIND CALITATEA

Camioane verificate de profesioniști.
Fiecare camion rulat vândut de Renault Trucks a fost integral verificat, urmărindu-se o listă de verificare de 200 de puncte de control. Această inspecție urmează procesele standard ale constructorului și este efectuată de personal instruit și profesionist: este o expertiză riguroasă pentru garantarea robusteții și a performanței autovehiculului dvs. rulat.

 

Autovehicule rulate în prima linie a dotărilor tehnologice.
Fiecare autovehicul rulat Used Trucks by Renault Trucks beneficiază de cele mai noi tehnologii disponibile compatibile: acestea permit obținerea unui număr maxim de beneficii la momentul utilizării și al revânzării camionului dvs. rulat Renault Trucks.

 

SERVICII PERSONALIZATE PENTRU AUTOVEHICULUL DVS.

Camionul rulat beneficiază de o gamă largă de servicii adaptate nevoilor dvs, pe care le puteți alege la momentul achiziționării sau la dealerul Renault Trucks în orice moment.
Renault Trucks Selection, Financial Services, Optifuel Solutions, Optifleet..., toate serviciile propuse vă permit să faceți economii, să câștigați timp sau pur și simplu să ajustați accesoriile necesare activității dvs.

Descoperiți serviciile personalizate Renault Trucks

O DISPONIBILITATE ȘI O PROXIMITATE ZILNICĂ

În rețeaua marca USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS și pe platforma noastră  used.renault-trucks.com, aveți acces la o gamă largă de autovehicule de calitate.

Pentru a găsi toate autovehiculele second-hand certificate Used Trucks by Renault Trucks, accesați www.used-renault-trucks.com. Indiferent care este activitatea dvs, vă oferim o gamă largă de camioane second-hand: tractoare sau rigide pentru diferitele aplicații: livrări, transport regional, internațional, coletărie, transport rutier, cisternă, benă, construcții și lucrări publice șantier, transport la temperatură controlată etc

 

 

Grație rețelei Renault Trucks, beneficiați de suport zilnic de proximitate și de consultanță personalizată.

Camionul dvs. second hand este recunoscut în peste 1500 de puncte de service din întreaga lume pentru a se interveni rapid și eficient indiferent de locul în care vă aflați. Profesioniști specializați dotați cu echipamente performante, adaptate tehnologiei autovehiculelor dvs. și instruiți cu privire la noile produse și noile programe de diagnosticare.

 

ANGAJAMENTELE NOASTRE USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS:

- Transparență privind achiziția dvs.
- Revizie în conformitate cu normele constructorului
- Utilizare de piese originale
- Un autovehicul care beneficiază de cele mai recente tehnologii disponibile
- Un autovehicul recunoscut în întreaga rețea
- Asistență 24/7
- Predare pentru o utilizare eficientă chiar de la primul kilometru

 

used.renault-trucks.com