Accesorii, Piese de schimb, Servicii

Angajamentul pentru calitatea serviciilor

Serviciu maxim, imobilizare minima

Calitatea serviciilor Renault Trucks

La qualité de service Renault TrucksMai putin de 60 de minute pentru a stabili un diagnostic, chiar fara intalnire prestabilita.
In orice moment, puteti sa consultati un reparator agreat Renault Trucks, pentru orice problema aparuta. Veti fi primit in cele mai bune conditii, iar diagnosticul vehiculului dumneavoastra va fi stabilit in mai putin de 60 de minute.

 

La qualité de service Renault TrucksMai putin de 120 de minute pentru a interveni, indiferent unde va aflati, 24h/24, 7z/7
Oricand, fie ca sunteti in apropierea reparatorului agreat cu care sunteti obisnuit sau in apropierea altui reparator din celalalt capat al tarii, reteaua Renault Trucks va asculta. In mai putin de 2 ore, un mecanic se deplaseaza pentru interventie, va ofera un diagnostic si organizeaza depanajul.

 

La qualité de service Renault TrucksMai putin de 120 de minute pentru a interveni: Renault Trucks efectueaza reparatiile in aceeasi zi
Pentru a nu imobiliza vehiculul pentru orice interventie usoara, reparatorul agreat Renault Trucks se angajeaza sa finalizeze in aceeasi zi activitatile ale caror termene prevazute sunt mai mici de 2 ore.